Psiha

Psiha

Medvedgradske glazbene večeri vas zovu!

Do najzahtjevnije koncertne lokacije u Zagrebu tih dana će se moći doći i automobilom, no zbog vrlo ograničenog broja parkirnih mjesta osiguran je i BESPLATAN minibus.

Koncerti na Medvedgradu postaju već tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba, a ove će godine trajati tri večeri. Kapacitet svakog pojedinog koncerta u pretprodaji je 250 ljudi, od čega je u prodaji 200 pojedinačnih ulaznica + 50 paket ulaznica za sve tri večeri. Cijena paketa iznosi 200 kuna umjesto 230 kuna, ali su u prodaji samo do 10. srpnja. Program Akustika na kuli se ne plaća posebno, ali na njemu će moći prisustvovati samo dvadeset dovoljno brzih kupaca isključivo pojedinačnih ulaznica, s obzirom da taj program nije uključen u paket.

Program:

Četvrtak, 17. srpnja

  • Akustika na kuli – Queen of Sabe u 20 sati
  • MERITAS u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70 kuna/na dan koncerta: 90 kuna

Petak, 18. srpnja u 21 sat

  • Akustika na kuli – Nina Romić u 20 sati
  • ZORAN PREDIN & DAMIR KUKURUZOVIĆ DJANGO GROUP

Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kuna /na dan koncerta: 100 kuna

Subota, 19. srpnja u 21 sat

  • Akustika na kuli – Sara Renar u 20 sati
  • TAMARA OBROVAC TRANSHISTRIA QUARTET

Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kuna /na dan koncerta: 100 kuna

Medvedgradske glazbene večeri

Kako najavljuju organizatori, Centar za kulturu i film August Cesarcec, Javna ustanova “Park prirode Medvednica” i Menart BPM, program Akustika na kuli u suradnji s akustičnim serijalom “Akustika“ svake će večeri s početkom u 20 sati na vrhu medvedgradske kule ugostiti mlade hrvatske kantautorice Queen of Sabe, Ninu Romić i Saru Renar.

Do najzahtjevnije koncertne lokacije u Zagrebu tih dana će se moći doći i automobilom, no zbog vrlo ograničenog broja parkirnih mjesta osiguran je i BESPLATAN minibus i to od početne stanice kod Šestinske crkve pa sve do Medvedgrada i natrag. Polasci će biti u 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45, a povratak je planiran nakon svakog koncerta. U prostore Medvedgrada ulazit će se od 19:00 sati.

Ulaznice su dostupne online na Ulaznice.hr te na ovlaštenim prodajnim mjestima; TISAKmedia, Integral Zagreb, Algoritam Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Records i svim prodajnim mjestima koja možete pronaći u sustavu ulaznice.hr. Ove godine možete ostvariti i dodatnih deset posto popusta na online kupnju ulaznica putem MasterCarda i Maestro kartica.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo