Nevena Rendeli: Vodič jedne plavuše - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Nevena Rendeli: Vodič jedne plavuše

Nevena Rendeli poznata je voditeljica turističkih emisija i različitih događanja. Putujući Hrvatskom gore i dolje, lijevo i desno više puta godišnje, zavirila je u gotovo svako selo, penjala se po planinama, proučavala ptice u močvarama, vozila motorom čudnovatim otočkim cestuljcima i sunčala se na svim boljim plažama na obali.

kTako je upoznala zanimljive ljude s kojima je pričala o mjestima i krajevima u kojima žive i doznala sve najbolje zanimljivosti. Naša mala zemlja vrlo je raznolika – možete planinariti do vrha na Velebitu, višeg od 1500 metara s pogledom na more i hrpu otoka ili jedriti po Nacionalnom parku Kornati i uživati u moru, ribi i opuštenosti; možete obilaziti vinske podrume u Slavoniji ili posjećivati filmske i druge kulturne festivale u Istri; možete se ludo zabavljati s tisućama stranaca na Garden festivalu u Petrčanima ili posjetiti neku predstavu na Dubrovačkim ljetnim igrama; možete posjetiti Muzej krapinskog pračovjeka ili obilaziti splitske barove. U knjizi ćete, osim ovoga, pronaći i mnoge druge, manje znane zanimljivosti. Svaka regija obuhvaća jedno poglavlje knjige, svako poglavlje počinje pričom koja dočarava atmosferu tog kraja, a slijede rubrike o najvažnijim mjestima i njihovim kulturnim, povijesnim i prirodnim znamenitostima, mjesta na kojima ćete se najbolje provesti i preporuka gdje jesti i odsjesti.

Ovaj se vodič čita u svako doba godine, samo odaberite mjesto koje želite posjetiti i doznajte što je vrijedno pažnje. Ovo je najbolji izbor.

 

Nakladnik: Profil

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo