Psiha

Psiha

Oliver i Zagrebačka filharmonija spajaju najbolje!

Zagrebačka filharmonija, Oliver Dragojević, Ante Gelo i Alan Bjelinski čine jedinstveni glazbeni spoj koji ste dugo čekali u Zagrebu – i koji ćete još dugo pamtiti.

“Stari morski vuk”, Oliver Dragojević ne posustaje! Još se nisu stišale vijesti o iznimno uspješnom nastupu u Royal Albert Hallu u Londonu, jednoj od najprestižnijih dvorana u svijetu, a hodajuća legenda hrvatske glazbe odlučila je učiniti novi veliki koncertni pothvat.

S vrhunskim glazbenikom Antom Gelom i sjajnim dirigentom Alanom Bjelinskim priprema koncert za pamćenje – i to u suradnji s br. 1 simfonijskim orkestrom – Zagrebačkom filharmonijom!

Ovaj iznimni koncertni događaj doista opravdava svoj naslov: SPOJILI SMO NAJBOLJE! Bez struje, halabuke i posebnih efekata – samo vrhunska glazba i iskrena emocija Olivera za klavirom uz moćni zvuk orkestra Zagrebačke filharmonije. Jedinstveno i neponovljivo!

Filharmoničari, Oliver, Bjelinski i Gelo najavljuju dvije sasvim posebne i neponovljive večeri emocija, sunca, pjesme i soli, a već sada se slobodno može reći da će ovo biti koncert godine. Uvjerite se sami u petak 28. svibnja i nedjelju 30. svibnja u KD Vatroslava Lisinskog. Svoje ulaznice možete osigurati na blagajni Lisinskog po cijeni od 150 i 180 kuna.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo