Psiha

Psiha

Pink studio vas poziva na tulum u Pepermintu

Pink studio izdat će svoj drugi studijski album, predstaviti ga na svirci u Peperminut, a tulum se nastavlja Martinovim i Kornelijevim zabavnikom.

Nakon što se radijskim eterom zavrtila pjesma “Zadnja stvar“ koja je nedavno doživjela i svoje video izdanje u režiji Kristine Bangoure, Pink Studio najavljuje novi album i zagrebački koncert 31. svibnja u klubu Pepermint!

Izlazak drugog album, koji je najavljen singlom “Želim ti reći“, opasno se bliži, a donosi nam jednako prepoznatljiv power pop zvuk banda i moderne produkcije koja slobodno može stati uz bok svjetskih power-pop izvođača. Na “Pink albumu“ radili su Shot i Erol iz Elementala, a donosi vam 12 novih pjesama! Sve su karakterizirane melodičnim Ivaninim vokalom koji finim premazima klavijatura i čvrstom ritam sekcijom daje pravi štih njihovom sad već prepoznatljivom stilu.

“Nastojimo napraviti što je moguće veći odmak od svega što imamo priliku čuti u Hrvatskoj, pa autorski i produkcijski pratimo svjetske trendove u našem žanru. Imperativ benda je otpočetka bila originalnost u pogledu tekstova i glazbe“, istaknuli su članovi Pink Studija.

Njihovi stariji hitovi s prvog studijskog albuma “Ne/staješ” i “Infra Inga” još se uvijek emitiraju na radijskim postajama u regiji, a pjesma “Jutro poslije” bila je jedna od najtraženiih pjesama hrvatskog radijskog etera u prvoj polovici 2010. godine.

Za Pink Studio 31. svibnja znači dvostruko zadovoljstvo jer na taj dan izdaju svoj novi album, a iste večeri nastupaju u klubu Pepermint. Koncert će biti energični spoj starih i novih pjesama, šarmantni uvod u ljeto i odličan izbor za sve koji žele uživati u plesnim melodijama.

Poseban gost na koncertu bit će Metej Milošev, violončelist koji je gostovao i na albumu.

NAKON koncerta klub Pepermint vas poziva na Martinov i Kornelijev zabavnik; glazbeni miks bit će eklektičan, plesan i naravno – zabavan! 🙂

  • Pepermint, Ilica 24, četvrtak 31. svibnja. u 22 sata

Ulaz u klub je besplatan do 22 sata, a nakon 22 sata iznosi 20 kuna.

Pink studio pratite na Facebooku.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo