Psiha

Psiha

Počinje ekskluzivna prodaja albuma 2CELLOS

Dugoočekivani album 2CELLOS ipak dolazi prije Božića, a Hrvatska i Japan koji vrve obožavateljima dobili su privilegiju da prije ostatka svijeta počnu s prodajom novog albuma!

Luka Šulić i Stjepan Hauser već su snimili dva spota kojima najavljuju “IN2ITION“, za pjesmu Benedictus i “Supermassive Black Hole” na kojem im gostuje seksi Naya Rivera iz serije Glee.

Luka i Stjepan bili su vrijedni tijekom cijele godine te su uz buran raspored koncerata diljem svijeta uspjeli završiti svoj drugi album na kojem su im se pridružili Elton John, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang i Naya Rivera.

“Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi. Također je donijela neprocijenjivo iskustvo i dala nam krila za nove projekte i suradnje“, poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser!

Prije nego 2CELLOS krenu na međunarodnu promociju albuma, Sony Masterworks i Menart odlučili su razveseliti hrvatske obožavatelje Luke i Stjepana te im omogućiti da među prvima u svijetu kupe svoj primjerak albuma!

“Iako imamo nekoliko nastupa do Nove godine nastojat ću blagdane cu provesti što je više moguće sa svojom obitelji i bliskim ljudima u toplom obiteljskom ugođaju” , rekao je Luka. Svi obožavatelji imat će prilike uživo se susresti s njim i Lukom sutra, 22. prosinca u zagrebačkom CD shopu Croatia Records (u Bogovićevoj ulici) na potpisivanju albuma.

Nešto kasnije istog dana, 2CELLOS će nastupiti u KD Vatroslava Lisinskog u sklopu ciklusa Lisinski subotom uz Zagrebačke soliste.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo