Psiha

Psiha

Provjerite “sve što Boa ima” na koncertu u Aquariusu

Kultni zagrebački art-rock band BOA u petak će održati svoj veliki koncert u Aquariusu i time obilježiti tridesetu godišnjicu glazbenog djelovanja na najbolji mogući način!

Sve što je prije tridesetak godina počelo pjesmama “Stol” i “Milion“, te danas bezvremenskim hitovima “Jer ljubav je“, “Tako lijepa“, “Stup od soli“, “Za vezu je potrebno dvoje“, “Svi tvoji poljupci“, “Kao mir” i “Sve što imamo“, kulminirat će u petak 18. svibnja u zagrebačkom Aquariusu.

Nakon što im je izašao novi singl “Imala je mraz u ustima”, Boa će stati pred zagrebačku publiku i predstaviti novi materijal s albuma VII (sedam) koji donosi 10 novih pjesama! Više o
albumu pročitajte u članku Legendarna grupa Boa se vratila na scenu!

Zbog dužeg izbivanja sa glazbene scene, Boa će se fanovima odužiti koncertom na kojem će izvesti stari i novi repertoar te koji će rasplesati sve one željne sofisticiranog alt-rocka.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a možete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili na Eventim.hr po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna. Cijena ulaznice na ulazu u klub je deset kuna skuplja.

Boa

Sve o najavama, događanjima, koncertnim i ostalim aktivnostima Boe možete saznati na:

Grupa Boa

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo