Psiha

Psiha

Saznajte kako ljubi Sandra Bagarić!

Sandra Bagarić tijekom studenoga započinje s koncertnom turnejom “Ja ljubim…“ u sklopu koje će obići desetak hrvatskih gradova i otpjevati “najbolje od najboljeg“ iz svog bogatog repertoara.

Turneju će započeti u Umagu 17. studenog, koncertom koji će održati u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta “Ante Babić“.

U pratnji vrsnog pijanista Darka Domitrovića, naša je poznata sopranistica za svoju publiku pripremila repertoar sastavljen od glazbenih poslastica koje su ujedno i presjek Sandrine dugogodišnje karijere.

“U mojem programu ‘Ja ljubim…’ svatko može pronaći neki mali biser za sebe! Bit će tu sjajnih napjeva iz opereta, pa i talijanskih kancona, naravno, neizostavni dio programa su i songovi iz poznatih mjuzikala, a i evergreeni”, kaže Sandra Bagarić, nagovještavajući da njezin novi glazbeni program skriva za svakoga ponešto.

“Sretna sam da jednu ovakvu turneju mogu raditi sa svojim suprugom, Darkom Domitrovićem, on je moj vjerni pratitelj, kako u životu, tako i na sceni,“ naglašava Sandra Bagarić, koja će sa svojim koncertnim programom `Ja ljubim…` obići Umag, Viroviticu, Županju, Karlovac, Našice, Vukovar i druge hrvatske gradove.

Ulaznice za koncert koji će se održati u Umagu moći će se u pretprodaji kupiti  u POU “Ante Babić“, Trgovačka 6 u Umagu.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo