Psiha

Psiha

Slastice iz bakine kuhinje

Bez obzira na to jesu li vaše majke i bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas knjiga uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih kolača po tradicionalnim recepturama.

Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih slastica? Slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Prhki kolačići, medenjaci, pite, uštipci, savijače, okruglice, makovnjača i orahnjača, pa razne torte, od čokoladnih do voćnih… to je tek mali uvid u riznicu slatkih delicija iz cijele Hrvatske koje ćete pronaći u ovoj sjajnoj kuharici “Slastice iz bakine kuhinje“.

Bez obzira na to jesu li vaše majke i bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas knjiga uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih kolača po tradicionalnim recepturama. Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će guštati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati!

Što sve možete očekivati u ovoj vrijednoj kuharici? Tu su kolači od kukuruznog brašna, kolači od tijesta za savijače, kolači od dizanog tijesta, kolači od miješanog i biskvitnog tijesta i neizostavne torte.

Uživajte u blagdanima s pravim štivom za svaku obitelj!

Izdavač: Mozaik knjiga

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo