Psiha

Psiha

Svadbas žele “Još”!

Diskografska kuća: Menart
Godina izdanja: 2012.

Svi koji su sedam dugih godina čekali novi album Svadbasa mogu odahnuti, jer njihov novi album “Još” napokon je u prodaji!

“Još” donosi jedanaest nadahnutih i svježih pjesama koje bi mogle stajati rame uz rame sa svjetski poznatim indie uspješnicama. Kreatorskom skladateljsko-producentskom dvojcu Juri Ferini i Pavlu Miholjević, na albumu se kao autori pridružuju pjevačica Svadbasa Ljubica Gurdulić te kritičar i glazbenik Ante Perković.

Svadbas se novim pjesmama s albuma “Još” izvrsno uklapaju u aktualnu svjetsku ponudu indie glazbe od nagrađivanih Bon Ivera, preko The Nationala, Fleet Foxesa i drugih, ali nisu izgubili sebi svojstven glazbeni izraz koji njeguju od samog početka. Prva dva singla “Gubimo” i “Daj” dali su najbolju naznaku zvuka novog albuma, a nedavno predstavljeni treći singl, pjesma “Tvoja” od samoga početka je označena kao najveći potencijalni hit s albuma.

Pjesma “Tvoja” je uz fascinantnu “Glas u ušima” autorsko djelo Ljubice Gurdulić, pjevačice Svadbasa, koja je do sada potpisala neke od najpoznatijih pjesama iz opusa grupe poput “  

” target=”_blank”>Treblebass
“, “Trči, trči” ili “Više nije važno tko je kriv”, a ove dvije pjesme zasigurno će prirasti srcu ženskom dijelu publike. Ostale pjesme, poput “Molim te” ili predivne balade “Crno bijelo” suptilno zaokružuju intimnost, pitkost i melodioznost kojom “Još” odiše.

Svadbas

Dostojni naziva jednog od najboljih domaćih art rock bendova, Svadbas su nedavno u prepunom Malom pogonu Tvornice kulture kao neku vrsta zahvale svima koji su album godinama čekali, pokazali da su spremni na smjelosti poput koncertnog promoviranja pjesama s albuma koji još nije u prodaji, a pozitivne reakcije na prezentirani materijal su uslijedile odmah potom:

“Još” poziva na ples, osmijeh i radost, svakim novim slušanjem na drugi način… provjerite!

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo