Psiha

Psiha

Uživajte u Top-Termama Topusko u jesen

U bilo koje godišnje doba da dođete u Topusko, kao pacijent Lječilišta ili gost Top-Termi, priroda će u dobroj mjeri utjecati na vas.

Zimi topuski parkovi i perivoji otvaraju fascinantne snježne slike, kristalno bijele sve do otapanja. U proljeće sve izgleda kao platno flamanskog slikara gdje je svaki cvjetić obojena priča za sebe. Otvoreni bazeni na kojima plava boja spaja nebo s termalnom vodom čine ljeto ovdje zavodljivim i osvježavajućim.

Ipak, jesen je ovdje kao niti jedno drugo godišnje doba, prava crveno žuta čarolija. Nikolino brdo, parkovi i šetnice, jezero i okolna brda posebna su slika koju želite zadržati, ako već ne u prirodi, onda u sjećanju. Toči se mošt, beru i peku kesteni, gljivari tajnim stazama odlaze u okolne šume, a sočne jabuke i drugo voće nudi vam se na svakom koraku.

 

Top-Terme Topusko

Divlje svinje šuškaju u još neobranim kukuruzištima, zadnja jata čvoraka pelješe virnice oko kuća, vjeverice u Opatovini i Engleskom parku naveliko skupljaju i sakrivaju plodove, a ježevi natovareni lišćem kotrljaju se prema svojim kućicama.

Ako ste ovdje u jesen, svakako će vas nešto od ovog dotaknuti i oplemeniti, pa će vaš boravak, sasvim sigurno, biti zapamćen. Zato nemojte čekati da čarolija nestane.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo