Psiha

Psiha

Vaya Con Dios na oproštajnoj turneji

Ukupno su prodali više od 7 milijuna albuma te više od 3 milijuna singlica. Njihove pjesme i danas su među najemitiranijim na radio postajama diljem Europe, a svoj zvjezdani status potvrdili su u Zagrebu prije šest godina kada su u dva dana rasprodali tri koncerta u dvorani Lisinski.

Dani Klein, žena koja vuče sve konce u grupi Vaya Con Dios, upravo je navršila 60 godina, objavila svoje memoare i odlučila odsvirati zadnju turneju Vaya Con Diosa. Zagreb je, na veliku sreću mnogobrojnih hrvatskih obožavatelja, uvršten na prestižnu listu gradova i država koje će ovaj legendarni belgijski sastav posjetiti u sklopu “Farewell tour”.

Koncert će se održati 18. listopada 2013. godine u dvorani Dražena Petrovića. Vaya Con Dios, predvođeni fenomenalnom Dani Klein odsvirati će sve svoje hitove od “Just a Friend of Mine”, “What’s a Woman?”, “Nah Neh Nah”, “Don’t Cry for Louie”, “Puerto Rico”, “Heading for a Fall”, “Johnny”, “Don’t Break My Heart” i mnoge druge koje su godinama zauzimale prva mjesta na top ljestvicama.

Ne propustite biti dio oproštajnog spektakla Vaya Con Diosa.

A. A.

 

 

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo