Psiha

Psiha

Veliki božićni koncert “Ivo Gamulin Gianni & prijatelji”

Bliži se dugoočekivani tradicionalni koncert Ive Gamulina Giannija i prijatelja, koji će se održati 23. prosinca u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”, s početkom u 20 sati. Gianniju će se ove godine na pozornici pridružiti posebna gošća, španjolska pjevačka diva Pastora Soler te cijenjene hrvatske pjevačice Vanda Winter i Maja Blagdan.

“Ovo je za mene jedan od najljepših koncerata u godini kada okupljam vrhunske glazbenike, umjetnike, jednom riječju glazbene – prijatelje i kad svojim talentom i srcem dijelimo radost Božića s divnom publikom“, kaže naš popularni tenor i priznaje da u početku, kada je sa suradnicima razmišljao o svom prvom velikom božićnom koncertu, nije bio siguran hoće li publika prepoznati njegovu ideju. “Ideja se rodila nakon izlaska moga prvog albuma, još prije sedam godina. Moram priznati da sam se plašio. Jedno je imati ideju, a realizacija je često teška. Pitao sam se kako dvoranu Lisinski napuniti i kako ljudima prenijeti poruku. Moram priznati da sam nekako uz sav strah skočio u vatru, a ništa ne bih mogao da uz mene nisu bili prijatelji i suradnici na čelu s Alenom Ključe, koji su od moga prvog koncerta, pa tako i kroz sve koji su uslijedili, bili predani u realizaciji ovih divnih božićnih koncerata. To su sve ljudi velikog srca koji su i ove godine zajedno sa mnom odlučili poručiti našim ljudima da zaborave na sve nedaće i pridruže nam se u pjesmi, veselju te čaroliji i radosti Božića,“ tumači Ivo Gamulin Gianni, ne skrivajući koliko mu puno znači predstojeći koncert u Lisinskom.

Pastoru Soler, pjevačicu koju mnogi nazivaju i španjolskom Celine Dion, Ivo Gamulin Gianni je prvi puta čuo prije nekoliko godina, a očarala ga je glasom i karizmom. “Pastoru sam prvi put slušao na Eurosongu kada je predstavljala svoju zemlju. Što reći? Jednostavno me očarala svojim glasom i karizmom, a u sebi sam odmah promislio da je upravo ona pravi izbor za moju Božićnu priču! Nakon proslogodišnje suradnje smo postali nerazdvojni suradnici i prijatelji. Vjerujem da upravo te silne emocije koje se dogode u našim duetima publika nepogrešivo osjeti, a u tome nam na sceni pomaže i naš temperament. Dalmatinac i Španjolka su očito dobitna kombinacija,“ otkriva karizmatični Hvaranin.

“Predstojeći će koncert biti poseban doživljaj zbog svih sjajnih pjevačica koje će zapjevati sa mnom. Ugostit ću Vandu Winter, koja je zbilja sjajan vokal i koja jednostavno mnoge ostavlja bez daha svojim izvedbama i Maju Blagdan, izvrsnu pjevačicu, veliku prijateljicu i osobu velikog srca, koja je bila uz mene i brinula o meni nakon moje prometne nezgode,“ prisjeća se Gianni i teških trenutaka. “Pored mojih divnih gošći, ovim putem najavljujem još sjajnih glasova koji će se udružiti na koncertu u Lisinskom. Na sceni će nam se pridružiti zborovi Mozartine, Papandopuline, Schubertine i Bachovine, a svi zajedno ćemo izvesti mnoge tradicionalne božićne pjesme, kako domaće, tako i međunarodne,“ zaključuje Ivo Gamulin Gianni.

Ulaznice za koncert potražite u pretprodaji na blagajni Koncertne dvorane “Vatroslav Lisinski” te u sustavu Ulaznice.hr.

Ordinacija.hr


Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo