Video: Hi fju predstavljaju novi singl "Space Pig" - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Video: Hi fju predstavljaju novi singl “Space Pig”

Nakon prvog UV videa u Hrvatskoj za pjesmu “Ritam namjera”, Hi fju su izbacili novi spot “Space Pig”.

Ususret objavljivanju debitantskog albuma “Natur”, u izdanju Aquarius Recordsa, pop-rock bend Hi fju najavljuje izlazak singla “Space Pig”, za koji je i snimljen video. Redatelj spota je Mario Alojzije Lubina, koji ovim videospotom uspješno dočarava atmosferu koja je vladala na koncertu benda u zagrebačkom Vip clubu 18. prosinca prošle godine.

Da podsjetimo, bend je nastao početkom 2002. godine. Njeguju pop-rock glazbeni stil pitkih i pamtljivih vokalnih linija, prepoznatljivih gitarističkih rifova, plesne i pomalo funky bas gitare.

Put benda na glazbenoj sceni započet je uspješnim singlovima “Pokaži mi sunce sjajnije” iz 2005. i “100 komada sreće” iz 2009. godine u produkciji Denykena. Rad nastavljaju u studiju kod Surke koji s bendom snima i producira ostatak materijala.

Pogledajte video za pjesmu “Space Pig”:

Prošle godine bend objavljuje singl “Ritam namjera” za koji je napravljen i prvi UV video spot u Hrvatskoj. Prema riječima redatelja spota Andre Račića, pjevač Nikola Dabac i plesačica Morana Mandić odradili su žestok posao! Oslikavanje tijela trajalo je desetak sati po osobi. Dodaju li se tome i sati snimanja, jasno je na što je sve autorski tim bio spreman i koliko je truda uloženo da bi se došlo do konačne verzije prvog UV spota u Hrvatskoj!

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo