Psiha

Psiha

Video: October Light ima novi singl: “Fališ mi”

October Light do kraja godine čuva još dva singla u rukavu, tako da se svi obožavatelji njihovog zarazno pozitivnog ritma imaju čemu veseliti.

Nakon prave male uspješnice “Croatia”, skupina October Light donosi nam svježe sazdan singl “Fališ mi“. U suradnji s mladim umjetnikom Trevorom Dahlom iz Los Angelesa (Plugin Stereo), te renomiranim hrvatskim autorom i producentom Miroslavom Lesićem – Lesique (Kino klub, Kim Verson…) sastavili su pravi ljetni hit s potencijalom zaraze. Za singl su pripremili i video koji je producirao i programirao Mladen Konecky, a likove izradio Mario Jekić.

October Light do kraja godine čuva još dva singla u rukavu, tako da se svi obožavatelji njihovog zarazno pozitivnog ritma imaju čemu veseliti.

October Light je ska-rock sastav iz Pušćina koji svojim glazbenim izričajem daje originalan pogled na stvarnost, a u pjesmama progovara o vlastitim iskustvima u odnosu s ljudima, kao i u odnosu s Bogom.

Bend su osnovali braća Petar, Filip, Stjepan i Benjamin Horvat te bratić Marko Horvat, a u međuvremenu su se pridružili braća Abel i Jošua Kovačević. Od osnutka 2005. godine odsvirali su preko 250 koncerata uglavnom izvan granica Hrvatske – najviše u Njemačkoj, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Švedskoj, Slovačkoj i Češkoj.

Iza sebe imaju već tri studijska uratka – EP iz 2006. godine “Songs We Wrote So Far”, album “Everything Will Be Made Right” iz 2010. godine na kojem kao vokal gostuje velikan američke ska scene Matt Morginsky a.k.a. Mojo, te album “Free!” iz 2011. godine koji su objavili u nakladi diskografske kuće Aquarius Records. Od 2013. godine surađuju kao gosti na koncertima Zlatana Stipišića – Gibonnija.

K.P.
Foto: Time Passed By Photography

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo