Zavirite u plan zdravlja Lady Gage - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Zavirite u plan zdravlja Lady Gage

Foto: Liam Goodner / Shutterstock.com

„Društvo ne definira vašu ljepotu, nego vas definiraju vaš duh i kreativnost. Budite umjetnik vlastitog života“ – poručila je Lady Gaga svojim obožavateljima.

30-godišnja pop ikona Lady Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, iako vrlo ekscentričnog životnog stila, zapravo je predana sljedbenica programa prehrane i tjelovježbe 5-factor – slavnog Hollywoodskog trenera Herleya Pasternaka. Savjete ovog Hollywoodskog trenera slijede i druge zvijezde među kojima su i Halle Berry, Megan Fox i Alicia Keys.

Prema uputama trenera Pasternaka, Lady Gaga svaki dan izvodi vježbe za oblikovanje figure, osobito one za trbušne mišiće i stražnjicu.

Uz to, dugogodišnja je vježbačica joge kojom se redovito bavi i kada je na putu. Kaže da joga ima iscjeljujuću mo koja joj daje osjećaj da može učiniti bilo što. Lady Gaga može izvesti i „nemoguće“ poze, što je pokazala vježbajući jogu u bazenu, na „paddle“ dasci za jedrenje.

„Predrasuda je jedna od najgorih bolesti koja nas može zadesiti“ – istaknula je Gaga.

Osim ovih, drugih uputa za očuvanje zdravlja Gaga nema, ipak njena ekscentričnost savršeno se uklapa u njenu filozofiju života bez dlake na jeziku i s puno emocija i ljubavi prema svima, bez obzira na različitosti.

Saznajte koja je omiljena hrana poznatih svjetskih diva te otkrijte tajne zgodne i fit Kate Hudson.

Foto: Liam Goodner / Shutterstock.com

Ivana Vodogažec

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo