Psiha

Psiha

Avon otvara naš Mjesec darivanja!

Naglasite svoju prirodnu ljepotu Avonovim make-up setom koji sadrži revolucionarnu Mega Effects maskaru, Ultra Glazewear sjajilo i olovku za oči s razmazivačem. Požurite s odgovorom jer dobitnike ćemo odabrati već sutra, u ponedjeljak 2. prosinca!

Avon poklanja set za fantastičan blagdanski look. Set nezaobilaznih make-up proizvoda uključuje revolucionarnu Mega Effects maskaru, preciznu olovku za oči te sjajilo za usne.

Revolucionarna Mega Effects maskara već je osvojila tisuće žena! Ona zamjenjuje standardni štapić novom inovativnom višedimenzionalnom četkicom koja gornje i donje trepavice podiže od korijena do vrha, u cjelini na novi način. Prva ikad četkica svoje vrste, panoramska četkica savršeno prati prirodan oblik trepavica i uklapa se u krivulju vaših očiju, može se podesiti u 12 različitih kutova za savršenu transformaciju trepavica.

Ultra Glazewear sjajilo za usne pruža intenzivnu, sjajnu boju te trenutno hidratizira usne. Formula obogaćena uljem arktičkih malina zaslužna je za savršenu hidrataciju usana, a True Color tehnologija s pigmentima koji se otpuštaju tijekom nošenja čini boju još raskošnijom, svježijom i postojanijom.

Avon

Olovka za oči s razmazivačem omogućuje povlačenje uvijek preciznih linija za savršenu definiciju oka dok kraj sa spužvicom za razmazivanje olakšava kreiranje smokey eyes efekta.

Vrijednost seta je 209 kuna, a Avon će razveseliti tri sretnice! Ako želite
kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010, posjetite Avon.hr ili posjetite Facebook stranice Avona.

… i ne zaboravite nas
lajkati na Facebooku.
Nije obavezno, ali je lijepo od vas 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo