Psiha

Psiha

Dizajnerski nakit Illegale na dar!

Illegale nakit je rado biran božićni poklon, a vi ste u prilici iznenaditi sebe ili najmilije ovim dizajnerskim komadima nakita. Čak četiri sretnika imaju priliku postati novi vlasnici ovog prekrasnog nakita, sve što trebate jest odgovoriti napitanje!

Illegale je vrlo lako i brzo stekao status mjesta na kojem se “mora” kupovati. Uz veliki izbor uvijek “novog” nakita i popratnih modnih dodataka izuzetne kvalitete, kao i zavodljivu pristupačnost i ljubaznost prema klijentima.

Obrt koji je proizveo brand ILLEGALE ima 15-godišnje iskustvo. Vlastiti dizajn kod izrade nakita, ali i samih komponenti nudi originalnost, a dugogodišnje iskustvo – kvalitetu.

“Također radimo i na dizajnu koji je inspiriran starim i tradicijskim nakitom, posebno volimo rad po narudžbi za sve koji žele imati poseban i unikatan komad nakita… Ponosni smo i na dugogodišnju suradnju s Dm-drogerie markt Hr pa se tako Illegale nakit može naći u cijeloj Hrvatskoj. Ove godine smo proširili poslovanje pa nas možete naći i u Dm-drogerie markt poslovnicama u Bosni i Hercegovini. Radimo na raznim projektima, pa smo tako prisutni i u kazalištima, TV-serijama. Jedan od posljednjih projekata na kojem smo radili je i emisija Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’, u kojem smo uz nakit odradili i dio modnih dodataka”, otkrili su nam iz obrta Illegale.

Darujemo četiri sretnika dizajnerskim komadima: očekuju vas narukvica i naušnice “Paris”, naušnice mali “boreki” na ušima, ogrlica za svečanu večeru te naušnice i prsten “Romantic” (slike u galeriji).

Illegale nakit je rado biran božićni poklon... Prati Illegale modni nakit na Facebooku!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo