Psiha

Psiha

Ljubitelj ste kuhanja i lijepo dizajniranog posuđa?

U mjesecu darivanja poklanjamo vam zdjelu za salatu i pribor za salatu proizvođača Normann Copenhagen iz linije Krenit. Jednostavnih su linija, inspirirani istočnjačkim poimanja dizajna – jednostavnost i funkcija. Vi odgovorite na pitanje, a mi vas darujemo!

Dućan Sol i Papar u Zagrebu, Vlaška 78, dvorište, pravo je mjesto za sve ljubitelje kuhanja i lijepo dizajniranih praktičnih predmeta za pripremu i serviranje hrane. Tu ćete naći predmete renomiranih dobavljača noževa, japanskih i njemačkih, gusano suđe, keramičko suđe, porculan, željezne starinske tave, Gefu kuharske pomagače, Lékué asortiman od platinastog silikona, dizajn predmete tvrtke Jospeh Jopesh i Jia-inc, Jenaer glass, Microplane ribeže, čaše, tanjure, vinski pribor i svijeće Amabiente. Ukratko, pravi mali raj u koji svakodnevno stigne i nešto novo. Stoga, navratite i uživajte!

To su moderni klasici. Ručke pribora za salatu podsjećaju svojom elegantnom linijom na tradicionalne štapiće koje se koriste u istočnjačkim kuhinjama, a ujedno su vrhunski prilagođene jednostavnom miješanju i vađenju salate.

Zdjela je pak jednostavna te je možete koristiti svakodnevno ili pak u svečanijim prigodama i to ne samo za salatu nego i za serviranje voća ili nekog drugog jela, pašte ili sl. Održavanje je jednostavno jer se pere se u perilici, ali nemojte je stavljati u mikrovalnu pećnicu.

Uživajte u zdravim salatama uz Normann Copenhagen!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo