Psiha

Psiha

Modni nakit Illegale na dar!

Danas vas daruje salon modnog nakita Illegale. Čak tri sretnika imaju priliku postati novi vlasnici dizajnerskih komada iz tri linije. Koga ćemo točno uljepšati? Saznajte već sutra!

Uz veliki izbor uvijek “novog” nakita i popratnih modnih dodataka
izuzetne kvalitete, kao i zavodljivu pristupačnost i ljubaznost prema
klijentima, Illegale je vrlo lako i brzo stekao status
mjesta na kojem se “mora” kupovati.

Obrt koji je proizveo brand ILLEGALE ima 15-godišnje iskustvo. Vlastiti dizajn kod izrade nakita, ali i samih komponenti nudi originalnost, a dugogodišnje iskustvo – kvalitetu.

“Također radimo i na dizajnu koji je inspiriran starim i tradicijskim nakitom, posebno volimo rad po narudžbi za sve koji žele imati poseban i unikatan komad nakita… Ponosni smo i na dugogodišnju suradnju s Dm-drogerie markt Hr pa se tako Illegale nakit može naći u cijeloj Hrvatskoj. Ove godine smo proširili poslovanje pa nas možete naći i u Dm-drogerie markt poslovnicama u Bosni i Hercegovini. Radimo na raznim projektima, pa smo tako prisutni i u kazalištima, TV-serijama. Jedan od posljednjih projekata na kojem smo radili je i emisija Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’, u kojem smo uz nakit odradili i dio modnih dodataka”, otkrili su nam iz obrta Illegale.

Darujemo tri sretnika dizajnerskim komadima: očekuju vas biserna narukvica i naušnice (linija Classic), narukvica i naušnice linije Volim plavo te trendovska narukvica.

Illegale nakit je rado biran božićni poklon… Prati Illegale modni nakit na Facebooku!

.. i ne zaboravi nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od tebe! 🙂

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo