Psiha

Psiha

Mozaik knjiga poklanja obiteljske božićne pakete!

Mozaik knjiga i Ordinacija.hr nagrađuju troje čitatelja obiteljskim božićnim paketom knjiga. Kako biste ga osvojili potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje, a zatim imati i malo sreće. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 27. prosinca.

Obiteljski božićni paket Mozaik knjige uključuje sljedeće naslove:

kDave Boling: Guernica

Guernica je najsretniji grad na svijetu… njime vladaju zemljaci koji se sastaju u hladu hrasta i uvijek donesu najpravedniju odluku. Kada Miguel Navarro odluči okrenuti novu stranicu u životu, odlazi upravo u Guernicu – središte baskijske kulture i tradicije. Stigavši onamo, pronalazi više od novog života – pronalazi nekog za koga vrijedi živjeti. Miren Ansotegui je karizmatična, dražesna plesačica koja mu osvoji srce. Upustite se u čarobne ljubavne trenutke u kojima dvoje mladih pronalaze ljubav koju, uvjereni su, ništa ne može uništiti. Ova dirljiva pripovijest o hrabrosti, izdržljivosti, ljubavi i umjetnosti neće vas ostaviti ravnodušnim.

kMatt Turner: e.istaživač – Zemlja

Ovaj bogato ilustrirani priručnik unikatna je kombinacija knjige i ekskluzivne internetske stranice (www.earth.dke-explore.com), koju je kreirao Google. Omogućuje mladima da istraže planet Zemlju.

Krenite na putovanje od unutrašnjosti eruptirajućeg vulkana, preko razarajućih potresa do Sunčevog sustava. Saznajte zašto nastaju tsunami ili uragan, ili kakve sve vrste tla postoje. Ako patite od meteoropatije, u ovoj knjizi naći ćete informacije i o biometeorologiji.

Za svaku temu koja vas više zanima, u priručniku ćete naći linkove za internetske stranice koje nude više informacija o odabranoj temi. “E.istrazivač Zemlja” može biti i kvalitetna pomoć u pisanju školskih referata i seminarskih radova.

kMuriel James, Dorothy Jongeward: Rođeni pobjednik

Rođeni pobjednik poziva nas da istražujemo i iskorištavamo svoj potencijal za uspjeh i proširenje. Kakvi su odnosi – transakcije – koje svakog dana održavam s drugima, sa svijetom i sa samim sobom? Što oni otkrivaju o meni? Jesu li zadovoljavajući? Kako ih poboljšati ako je potrebno? Jeste li ikad pomislili da se pobjednik krije u vama još od rođenja? Nitko od nas se nije rodio kao pobjednik ili kao gubitnik već svi u sebi imamo kapacitet slobodno se izraziti i živjeti u skladu sa samim sobom. Živjeti bolje, zadovoljnije i kvalitetnije.

Ova knjiga je klasik koji uvodi čitatelja u Transakcijsku analizu i pokazuje mu kako je uključiti u svoju svakodnevnicu. Ideja, sugerirana već u naslovu, da smo svi rođeni s potencijalom da osvojimo svoje mjesto pod suncem i uspijemo u svojim životima, provlači se kao nit-vodilja ovom knjigom.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo