Psiha

Psiha

Muči li vas stres na poslu i jedva čekate novogodišnje praznike?

Najljepši zimski mjesec nedvojbeno je prosinac, kojemu se svi radujemo zbog prazničnog ukrašavanja, prvih pahuljica, mirisnih kolača, ukrašenih jelki, blagdana i naravno poklona! Uz kapsule Imunoglukan P4H® praznike provedite zdravi i puni energije! Već sutra objavljujemo imena tri sretna dobitnika!

Svi pokloni ovoga svijeta ne mogu zamijeniti dobro opće stanje tijela. Najljepši poklon sigurno je zdravlje, zato se pobrinite da vaše zdravlje bude u odličnoj kondiciji!

Uh, taj posao…

Tješite li se i vi “Samo još ovaj mjesec, samo još ovaj projekt, a onda ću moći odahnuti, nešto dobro pojesti te za vrijeme blagdana uživati s prijateljima i obitelji na snijegu ili kod kuće…”? Često nam se događa da obolimo baš na godišnjem odmoru ili neposredno prije teško očekivanih praznika.

Sve zahtjevniji posao, usklađivanje obitelji i posla te drugih obveza, priprema na praznike, gužva gdje god se okreneš… Sve to uzrokuje stres i utječe na lošiji rad imunološkog sustava, što povećava rizik da osim infekcije koju smo zaradili u trgovačkom centru, odnosno “pokupili” od djece lakše obolimo i sporije se oporavimo.

Samo kad smo zdravi možemo biti aktivni!

Pobrinite se da za ovogodišnje praznike budete odmorni i puni energije. Tako će se vaš imunološki sustav lakše boriti s neugodnim virusima, a ako slučajno obolite, brže ćete i lakše preboljeti virozu.

Imunoglukan P4H® – važno da smo zdravi

Imunoglukan P4H® sadrži prirodni polisaharid imunoglukan, vitamin C i cink. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

 Kapsule i sirup Imunoglukan P4H® za cijelu obitelj:

  •  u vrijeme povećane pojave infekcija
  •  kod umora i iscrpljenosti
  •  kad se prvi član u obitelji razboli
  •  kada dijete krene u vrtić

Priuštite svom zdravlju Imunoglukan P4H® i bezbrižno uživajte na zimskom odmoru!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo