Psiha

Psiha

Muči vas ispadanje kose? Vichy vas daruje

Ako vas muči problem ispadanja kose, imamo pravo rješenje za vas! Petero sretnika ćemo razveseliti Vichyjevim poklon-paketom koji se sastoji od Dercos Aminexil Pro ampula i komplementarnog šampona.

Dercos je vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i ljepotu kose i pionir na području prevencije opadanja kose. Inovativnim molekulama Aminexil i Stemoxydine u ampulama Aminexil PRO i Neogenic, Dercos sprječava opadanje kose i aktivira njen ponovni rast.

Što vam poklanjamo?

Dercos Aminexil Pro ampule protiv ispadanja kose

Namijenjene su ženama koje imaju problem slabog ili jačeg ispadanja kose.

Riječ je o intenzivnom tretmanu trostrukog djelovanja protiv ispadanja kose. Aminexil, molekula protiv ispadanja koju preporučuje ljekarna i koja je rezultat desetogodišnjeg istraživanja, sprječava stvrdnjavanje kolagene ovojnice za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju korijen i za njegovo bolje pričvršćivanje u vlasište. Nalazi se u kombinaciji sa SP94, molekulom razvijenom za djelovanje na kvalitetu vlasišta: dovodi u bulbu energetske elemente potrebne za njen rast i omogućuje stvaranje jačih i debljih vlasi. Vitamini PP i B6 revitaliziraju i uljepšavaju kosu. Po prvi je puta njihovo djelovanje pojačano dvostrukom stimulacijom:

  • arginin za poticanje krvne mirkocirkulacije i dotoka hranjivih tvari neophodnih za rast bulbe
  • nov, vrlo nježan ergonomski masažni aplikator od bijele bronce s okruglim vrhom primjeren je svakom tipu vlasišta, čak i osjetljivom.

Razvijen je posebno u svrhu stimulativnog nanošenja bez razlijevanja proizvoda po vlasištu i omogućuje direktnu masažu vlasišta, a time i poticanje mikrocirkulacije. Kosa je gušća i jača, a hipoalergena formula bez parabena primjerena je osjetljivom vlasištu.

Dercos energetski šampon protiv ispadanja kose

Namijenjen je muškarcima i ženama koji imaju problema sa slabim ili jačim ispadanjem kose.

Laboratoriji Vichy predlažu energetski šampon – dopunu tretmanima protiv ispadanja koji je jedini šampon s Aminexilom. Kosa postaje jača, snažnija od korijena do vrhova.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo