Na Valentinovo uživajte u mirisu ručno izrađenih sapuna i svijeća - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Na Valentinovo uživajte u mirisu ručno izrađenih sapuna i svijeća

Proizvodi Dr. Pasha se rade po tradicionalnim recepturama i svojim prirodnim komponentama vraćaju snagu te okrepljuju duh, ostavljajući kožu mekom i svježom. Za vas je pripremljen poklon paket u kojem ćete pronaći aromaterapijsku svijeću, sapun od ruža i Jasmin Nature blazinice. Odgovorite na pitanja i sutra saznajte hoćete li uživati u mirisima i opuštanju.

Sviječa summer ručno je rađena , od prirodnog sojinog voska. Ono što Dr. Pasha svijeće čini drugačijim od ostalih je to što se mogu koristiti u masaži. Otopljeni prirodni vosak soje pogodan ja za masažu lica i tijela. Uz masažu svijeće djeluju aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće. Samo nanesite toplu masu direktno kožu i umasirajte ju.

Ručno izrađenim sapunima Dr. Pasha, koji sa svojim hranjivim sastojcima djeluju blagonaklono na kožu, reguliraju pH kože, čiste je i njeguju. Dr. Pasha sapuni napravljeni su ručno od najkvalitetnijih sirovina po originalnoj recepturi. Ne sadrže umjetne boje niti kemijske sastojke. Svaki sapun ima posebnu namjenu i djelovanje, te pomažu u smirivanju različitih promjena na koži.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo