Psiha

Psiha

Opusti se i uživaj u Top-Termama Topusko!

Želite se opustiti, napuniti baterije i povratiti životnu energiju? Ako je vaš odgovor pozitivan, pravo je vrijeme da se uključite u naše blagdansko darivanje. Danas možete osvojiti puni vikend pansion (subota-nedjelja) za dvije osobe!

jAtraktivno i europski poznato termalno kupalište – Topusko smjestilo se pod obroncima slikovitih brežuljaka, 100 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline. Do Topuskog je moguće doći preko Karlovca, Siska i Petrinje te Lasinje.

Vikend opuštanje u Top-Termama Topusko (subota – nedjelja) uključuje jedan puni pansion za dvije osobe. Uključeno je korištenje fitnessa te ulaz u zatvoreni bazen s termalnom vodom.

Hoteli

Hotel Toplica raspolaže s 220 ležajeva u dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama – TV/SAT, tuš/WC, telefon.

kSadržaji i bazeni

Pansionski restoran, a la carte restoran, dva aperitiv bara, poslovnice dviju banaka, frizerski salon, suvenirnice, zatvoreni bazen s termalnom vodom, fitness, sauna, automatska kuglana, stolni tenis, sportska dvorana, seminarske dvorane, ručna i podvodna masaža, tretmani lica i tijela… Ne može vam biti dosadno u Top-Termama!

Topusko vam između ostalog nudi paintball, rafting na Mrežnici, Korani i Uni, biciklizam, šetnje, ribolov, lov i u jesen skupljanje gljiva i kestena. Također vam nudimo izlete u Nacionalni park Plitvice, Park prirode Lonjsko Polje, Zagreb i Moslavačke vinske podrume. U blizini hotela nalazi se kompleks 5 bazena s termalnom vodom različite dubine i temperature.

kNa kompleksu otvorenih bazena možete igrati tenis, stolni tenis, mini golf, odbojku na pijesku, kuglati ili plivati. U sklopu bazena nalazi se restoran s bogatom ponudom jela i napitaka, te igralištem za vaše mališane.

Povijest

Preko 3000 godina kontinuiranog života na području Topuskog – od drevnih Japoda preko starih Rimljana, kraljeva, opata, velikaša i plemića iz cijele Europe do vas, naših gostiju.

Više informacija potražite na www.topterme.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo