Psiha

Psiha

Osvoji poklon paket proizvoda od kupina!

Obožavaš proizvode od kupina? Na pravom si mjestu! Eko gospodarstvo Jambrešić i Ordinacija.hr nagrađuju troje sretnih čitatelja poklon paketom proizvoda od kupina. On uključuje: dvije butelje kupinovog vina Kupilek i staklenku marmelade od kupina.

Kupinovo vino

Kupilek je ljekovito kupinovo vino, proizvedeno od zrelih kupina na eko imanju obitelji Jambrešić iz Klanjca. Poznato je po svojim ljekovitim svojstvima radi bogatog sadržaja različitih vitamina (vitamin B1, B2, B6, B12, C) i minerala. Naročito je značajna količina željeza, a prisutni su i znatni udjeli fosfora, magnezija, kalcija, šećera, pektina i nešto provitamina A.

Preporučuje se: osobama s pomanjkanjem željeza u krvi, osobama slabijeg imuniteta, trudnicama i dojiljama, davateljima krvi, sportašima i onima koji se oporavljaju nakon bolesti.
Preporučena količina
: 1 dcl na dan – (0.33 dcl pola sata prije jela).

Marmelada od kupina

Dobivena je od zrelih EKO kupina, prema provjerenom bakinom receptu. Želirajući pasterizirani proizvod glatke površine, dobiven kratkim ukuhavanjem fino pasiranih (usitnjenih, bez koštica) kupina. Proizvedena bez umjetnih aroma, boja i sladila, sa 100 postotnim udjelom kupina, odlikuje se finim voćnim okusom i mirisom.

Sastojci: kupine, tvar za želiranje pektin te minimalna potrebna količina smeđeg šećera.

Odlično će poslužiti za lagani voćni obrok, direktno za konzumaciju na kruhu, pecivu, palačinkama i raznim slasticama.

Više informacija potražite na: www.kupinovovino.com

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo