Psiha

Psiha

Perskindol Active gel opušta mišiće i pruža osjećaj ugode!

Aktivni sportaši, a i oni koji to nisu, svjesni su važnosti zagrijavanja mišića prije fizičke aktivnosti te isto tako poznaju osjećaj boli u mišićima nakon treninga. Današnji dar je Perskindol gel s dvostrukim djelovanjem: zagrijava i opušta mišiće. Odgovorite na nagradno pitanje i već sutra saznajte jeste li dobitnik! Tri paketa čekaju na vas!

Perskindol Active gel ima jedinstveno dvostruko djelovanje. Ugodnog je mirisa, pruža trenutan učinak hlađenja, nakon čega zagrijava i djeluje umirujuće. Dovodi do opuštanja mišića i pruža osjećaj ugode.

Sadrži mentol i sedam posebno odabranaih eteričnih ulja od kojih dominiraju eterično ulje borovih iglica, zimzelena i ružmarina, a u manjoj koncetraciji tu su još i eterična ulja limuna, naranče, bergamota i lavande. Takva specifična kombinacija omogućuje dvostruko djelovanje Perskindol Active gela, prvo hlađenje za koje je zaslužan mentol, a zatim nastupa ugodan osjećaj topline koji uz specifičan miris djeluje umirujuće i opuštajuće.

S obzirom da je u obliku gela to omogućuje jednostavnu primjenu, brzo se upija ne ostavljajući masne tragove na odjeći i koži.

Može se koristiti prije sportske aktivnosti s ciljem zagrijavanja mišića, te nakon sporta za opuštanje mišića i zglobova.

Perskindol Active Gel potrebno je umasirati nekoliko puta dnevno na bolno mjesto, a mogu ga upotrebljavati i djeca starija od 5 godina.

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo