Psiha

Psiha

Na jednostavan način pokažite voljenoj ženi koliko vam znači

Foto: Shutterstock

Život ne bi bio potpun bez pažnje i ljubavi majki, sestara, prijateljica i supruga. Njihova pažnja i stalna podrška je ono što ih čini posebnima. Pronalazite li uvijek vremena kako bi im pokazali koliko vam znače?

Dan žena se obilježava diljem svijeta 8. ožujka kako bi se slavila sva njihova postignuća, bilo politička ili društvena. Ako niste već dugo vašoj najdražoj ženi pokazali koliko vam znači, idealno je vrijeme da to i učinite.

Prije nego vam predložimo nekoliko ideja što im pokloniti, evo još nekoliko načina na koje joj možete pokazati koliko vam je stalo:

Ispunjavajte obećanja: Ne samo danas, nego svakog dana -pobrinite se da vaša svaka riječ ima vrijednost i da svako obećanje ispunite. Dozvolite joj da bude sigurna u vašu podršku i kada stvari nisu idealne…

Pokažite joj da ju cijenite: Možete joj reći ili napisati pismo u kojemu ćete navesti sve stvari koje cijenite i objasniti zašto vam toliko znače.

Recite joj da je lijepa: U svijetu punom reklama o uljepšavanju i nekih novih definicija ljepote, podsjetite svoju voljenu na to koliko je lijepa i posebna u vašim očima i da ju volite baš takvu kakva je. Podsjetite je da u njoj vidite ljepotu čak i kada je ona nije svjesna.

Ostavite joj ljubavnu poruku: Vjerojatno ste do sada shvatili kako su iznenađenja važan faktor za očuvanje bilo koje veze, a napisati nekome lijepu poruku bez važnog razloga je zabavan način pokazivanja ljubavi.

Zavodite ju stalno: Ne odustajte od zavođenja čak i ako ste godinama u braku jer veze koje opstaju su obično one u kojima se partneri ne srame zavoditi svakodnevno. Nemojte dozvoliti da rutina stane na put stvarima koje su vam nekad bile zanimljive i uzbudljive.

Idealan poklon za Dan žena

Niti slučajno nemojte pomišljati na skupe darove, kako bi se vaša omiljena ženska osoba osjećala posebno, dar za Dan žena bi trebao imati neko značenje, a najbolje bi bilo da ga napravite sami.

Spa tretman: Rezervirajte vikend u toplicama gdje će vašu majku, prijateljicu ili djevojku “razmaziti” prilagođenim tretmanima… Ako želite biti originalni, pripremite Spa tretman u vlastitom domu. Kako to učiniti, saznajte ovdje.

Set za kupke: Sve žene vole mirisne soli i kupke, pa je ovo jedan idealan dar za Dan žena. Možete i samo napraviti sol, piling ili kupku uz pomoć eteričnih ulja.

Fotografija: Pronađite neke stare i zaboravljene zajedničke fotografije te ih lijepo uokvirite, a ako ste posebno spretni, okvir napravite sami. 

Buket omiljenog cvijeća: Crveni karanfili su nekada bili obavezan poklon za dan posvećen ženama, a vi ipak svojoj voljenoj darujte buket njoj omiljenog cvijeća. Zapamtite, na ovaj dan cvijeće ima posebno značenje a možete ga pokloniti majci, djevojci ili baki tako da je ujedno i idealan poklon.

A.A
Foto:shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo