Psiha

Psiha

8 mitova o seksu kojima ne treba vjerovati

Mit br. 1: Veličina je važna

kVaš penis je prosječne dužine ili je čak prekratak? To zaista nije važno! Naime, samo donja trećina njene vagine sadrži ekstra osjetljive živce zadužene za zadovoljstvo. Toliko nedostižna “G-točka” je u većini slučajeva smještena samo dva i pol do tri centimetra od ulaza u vaginu. A klitoris, toliko često zaboravljani gumbić zadovoljstva, smješten je na vanjskoj strani njene vagine. Stoga ne brinite, dovoljno ste obdareni kako biste joj pružili zadovoljstvo!

Mit br. 2: Misionarski položaj je dosadan

Kada ste zadnji put u porniću vidjeli prakticiranje misionarskog položaja? Jer, radi se o dosadnom položaju, zar ne? E, pa, u krivu ste. Naime, misionarski položaj je najteže snimiti. Međutim, postoji razlog zbog kojeg je ovaj seks položaj uobičajen kod većine parova… Riječ je o najjednostavnijem položaju u kojem se partneri mogu zadržati više od nekoliko minuta (ili sati ako ste nadobudni). A održavanje zadovoljstva je ključ za dobar seks.

Mit br. 3: Ako ona ne svrši – vi ste krivi

Oko 30 posto žena priznaje kako ne može postići vaginalni orgazam. Kad zbrojimo sve emotivne i seksualne probleme koje u današnje moderno doba muče dame, čudo je da bilo koja žena postigne orgazam. Nije vaša krivica što ona ne može svršiti. To biste trebali znati i vi i vaša djevojka. Skinite pritisak sa svojih leđa, promijenite seksualnu dinamiku i krenite u međusobno istraživanje vlastitih tijela.

kMit br. 4: Žene vole biti gore

Čini se kao da bi ovaj mit mogao biti istinit – djevojke su zaista u
mogućnosti iskreno se otpustiti i podivljati kad se nađu u zamijenjenim
ulogama i kad one dominiraju svojim muškarcem. Međutim, realnost kaže kako je
najpogodniji položaj za postizanje vaginalnog orgazma žena ležanje
na leđima ili na trbuhu. Stoga, ako niti vi ne uživate u njenom “gornjem” položaju, izbacite ga iz upotrebe – zauvijek!

Mit br. 5: Pružate zaista dobar oralni seks

Gotovo se svaki muškarac barem jednom u životu pohvalio svom najboljem prijatelju kako je dotičnoj dami priuštio zaista sjajan oralan seks! Osigurati djevojci orgazam stimuliranjem klitorisa je još zahtjevnije od osiguravanja muškog orgazma oralnim seksom. Prestanite se hvaliti svojom sposobnošću pružanja sjajnog oralnog seksa. To nikoga nije briga.

Mit br. 6: Muška “G – točka”

Ovaj mit je vjerojatno istinit – postoji bezbroj anegdota i znanstvenih dokaza koji ga podupiru. Ne trebate lutati prstom po stražnjici kako biste postigli orgazam. Sam seks je dovoljno zahtjevan i bez mitske potrebe “surfanja” po stražnjici.

kMit br. 7: Ona zna što želi

Velika, možda čak i najveća prepreka za odličan seks je nedostatak komunikacije. Međutim, to ne znači da ono što žene kažu to i žele. Dame poznaju svoje tijelo malo bolje od vas. One znaju što im godi kad to osjete, međutim one nemaju pojma kako doći do te točke. Stoga, uzmite stvar u svoje ruke i isprobajte različite stvari. Ako ste uvjereni u svoje ljubavničke sposobnosti, doći ćete do željene točke!

Mit br. 8: Žene su skrivene porno glumice

Ne, one to nisu! Ne pokušavajte oponašati hardcore scenu iz vašeg omiljenog pornića ako želite da vas djevojka nakon toga gleda u oči. Igra riječima je namjerna.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo