Psiha

Psiha

Hrvati su najaktivniji i pustolovniji ljubavnici na svijetu!

Osim što su najaktivniji ljubavnici, s najvećim brojem partnerica, Hrvati se također najviše zabavljaju na otvorenom. Tako su naši muškarci opet bili na vrhu popisa po broju ljubavnih susreta na bazenu ili polju, u parkovima i automobilima.

Naši su muškarci najveći osvajači, pokazalo je istraživanje indijskog izdanja časopisa Men’s Health! Diku i ponos hrvatske nacije potkrijepili su domaći muškarci dokazima, barem na papiru: svaki je prosječno imao 11 partnerica, zbog čega su zauzeli prvo mjesto popisa po nacijama kada je u pitanju broj partnerica. Ironično, Indijci koji su započeli ovo istraživanje, završili su na posljednjem mjestu! Točnije, Indijci su prosječno spavali s tri partnerice.

Anketa je uključila gotovo 50.8000 ispitanika iz čak 30 zemalja, a proglašena je najopsežnijim istraživanjem te vrste na svijetu. Pokazala je da Hrvati, Grci, Nizozemci i Britanci imaju najaktivniji seksualni život jer su među vodećima u većini ispitanih kategorija.

Ne samo da su “domaćini”, Indijci imali najmanje partnerice nego također imaju najmanje seksa od svih ispitanika. Naime, oni se ljubavnom užitku prepuštaju jednom tjedno, a polovica Indijaca je uvjerena kako njihove partnerice glume orgazam.

No, vratimo se uspjesima naših sunarodnjaka u spavaćoj sobi i izvan nje – osim što su najaktivniji ljubavnici, s najvećim brojem partnerica, Hrvati se također najviše zabavljaju na otvorenom. Tako su naši muškarci opet bili na vrhu popisa po broju ljubavnih susreta na bazenu ili polju, u parkovima i automobilima.

Britanci su osvojili titulu nacije koja najviše voli “kinky” seks, što se pripisuje nezapamćenoj popularnosti romana “50 nijansi sive” na Otoku.

Zajednički nazivnik ovog istraživanja za muškarce prilično je jednak, neovisno o naciji i kulturi: u odnosu na žene, muškarci se lakše uzbude, skloniji su promiskuitetu i više drže do izgleda.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo