Psiha

Psiha

Ne večeras, dragi. Odbijaju me tvoji prsti!

Najomraženiji dio muškoga tijela su nožni prsti. Tako bar glasi presuda ispitanica uključenih u britansku anketu proizvođača spa potrepština za stopala Footner. Ovaj dio tijela je toliko neprivlačan damama da čak može biti i razlog zbog kojeg odbijaju seks.

Tako su nožni prsti najneprivlačniji dio na muškom tijelu za dvije petine ispitanica, dok se dvije trećine žena srami svojih prstiju. Zbog toga svaka peta žena izbjegava nošnju otvorenih sandala kako bi mogla sakriti svoje prste od tuđih pogleda.

Ako ste mislili da je to samo ženska mušica, prevarili ste se. Naime, jedna trećina ispitanika smatra kako su nožni prsti najneprivlačniji dio na njihovim partnericama. Tko zna, možda se ponašaju poput lika Eddieja Murphyja u filmu Bumerang, u kojem on glumi velikog zavodnika koji se rješava svoje lovine ako mu ne odgovaraju njihova nesavršena stopala:

Unatoč činjenici što se srame pokazati svoje nožne prste i noktiće u javnosti, rijetko će koja žena uložiti novce u odlazak pedikeru. Na svu sreću, do savršenih stopala možete i ako slijedite naše recepte za domaće spa tretmane:

Stopala trebaju piling i zimi

Kućna spa rješenja za bolne, umorne i smrdljive noge

Spa za stopala: priuštite im aromaterapiju i masažu

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo