Psiha

Psiha

Ovo je 6 sigurnih znakova da vas partner vara

Foto: shutterstock

Poznat vam je onaj osjećaj težine u trbuhu, kad znate da nešto nije u redu sa vašom vezom, ali jednostavno nemate dokaza da se radi o preljubu. Vaš partner se udaljio, provodi na poslu sve više vremena, razgovori postaju burni i bez konkretnih objašnjenja. Pretpostavljate da vas partner vara no svaki put kad dotaknete tu temu on optužuje vas za stalne provjere i ispitivanja.

Svi su znaci tu ali nema dokaza… Obratite pažnju na ono što vas muči i na instinkt, ali nemojte pomiješati znakove prevare s dokazima. U nastavku donosimo neke od najčešćih situacija koje možete doživjeti ako vam je partner nevjeran.

1. “Volim te, ali nisam zaljubljen u tebe.”

Ako čujete ove riječi, znajte da su signal za uzbunu. Ovo je jedna od prvih stvari koje će partner koji vara reći. Radi se o tome da osjećaj trenutne zaljubljenosti u drugu osobu mogu prekriti prave osjećaje koje gaji prema vama, autor ovog teksta tu fazu naziva “amnezija uzrokovana hormonima”, a njihovo razmišljanje potpuno iskrivljenim 

2.” Samo smo prijatelji”

Ovo također jedna od predvidljivih izjava preljubnika. Ako partner sve više vremena provodi sa svojom novom “prijateljicom”, možete biti sigurni da je u igri nešto veće od prijateljstva, prenosi about.com.

3. Pojačana potreba za privatnošću

Ako su sve stvari koje ste vi i partner dijelili odjednom postale privatne, budite na oprezu! On/ona može početi skrivati svoje računalo, promijeniti lozinke i potajno gledati na mobitel. Upitate li partnera što se odjednom promijenilo, vjerojatno ćete biti optuženi za previše pitanja i neosnovanu sumnju, a to je također veliko upozorenje!

4. Partner traži prostora kako bi shvatio što osjeća

Muškarci i žene koji su u vezi s nekim drugim će zahtijevati više prostora, slobodnog vremena daleko od obitelji, a to može biti posljedica konfuzije po pitanju emocija. Postoji šansa da se radi o previše stresa na poslu, ali je veća vjerojatnost da se radi o preljubu i partner pokušava dobiti malo više slobodnog vremena.

5. Sati pred kompjuterom

U današnje moderno doba osoba ne mora niti napustiti ugodnost doma kako bi se upustila u preljub. Jednostavnost kojom se pojedinac može upustiti u aferu s nekim olakšava stvar. Ako vam partner provodi sve više vremena ispred monitora, gasi ga kad vi uđete u prostoriju i zbuni se kad ga upitate s kim “razgovara”, postoji razlog za uzbunu.

6.  Neobjašnjivo ponašanje

Ne pojavljivanje na mjestu gdje ste se trebali naći, izgubljeno vrijeme koje ne može objasniti, računi za stvari koje nisu vama poznate ili izgubljena kravata…. Ako se partner ponaša čudno i neprihvatljivo, imate razloga za sumnju.

A. A.

Evo 10 razloga zašto neke žene ne vole oralno zadovoljavati muškarce

Saznajte što nas tjera da se zaljubimo u zauzetog muškarca?

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo