Što muškarci prvo primijete na ženi - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Što muškarci prvo primijete na ženi

Iako smo svi različiti, postoje stvari koje će svaki muškarac prvo pogledati na ženi. Krenimo redom…

Osmijeh

Prekrasan osmijeh je jedna od prvih stvari koje će muškarac primijetiti na ženi i on im je nevjerojatno seksi. Smijte se često jer se možda baš danas netko zaljubi u vaš osmjeh!

Oči

Još jedna zajednička stvar svim muškarcima je da će uvijek pogledati u ženine oči. Kako ih nazivamo ogledalima duše, ako netko želi, može o vama saznati puno samo iz jednog pogleda.

Kosa

Konačno dolazimo do toga da svaki posjet frizeru nije uzalud. Muškarci vole uredne žene pa će im tako za oko zapeti vaša čista i sjajna kosa. Muškarci se slažu da zdrava, mirišljava, prirodna i sjajna kosa odaje ženinu mladost i zdravlje!

Grudi

Možda mislite da će muškarcu prvo za oko zapeti velike grudi, ali to nije istina jer oni ipak nisu tako površni… Prema posljednjim istraživanjima muškarac će prvo primijetiti osmjeh i oči, a tek naknadno grudi.

Stil

Ovo je iznenađujuća informacija, ali muškarci vole kada je žena dotjerana. Više im se sviđa ako je žena obučena elegantno nego kada pokazuje previše kože. Pripazite s bojama, a i “čudne” kombinacije ih zbunjuju!

A. A.  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo