Sumnjate da je vaš partner zaljubljen u drugu? Ovi bi ga postupci mogli otkriti... - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Sumnjate da je vaš partner zaljubljen u drugu? Ovi bi ga postupci mogli otkriti…

Foto: Shutterstock

Je li se vaš seksualni život promijenio?

Ako partner promijeni ponašanje, teško je znati radi li se o prolaznoj fazi ili nešto skriva od vas.

Možda je vjeran (fizički), ali što ako se radi o emocionalnoj aferi?

O ovoj se vrsti prevare najmanje govori iako ona najaviše boli. Teško ju je dokazati, ali postoje određeni znaci koji mogu otkriti da vaš partner više nije toliko predan vama…

Seksu​a​lani život je doživio promjene: Ako se partner zaljubio u drugu osobu, a još s njom nije stupio u fizički kontakt, seksualni odnosi u braku mogu biti puno češći. Naravno, svatko od nas se razlikuje pa je ​moguće da zbog novog osjećaja partner prestane željeti bilo kakav kontakt sa vama.

9 stvari koje se događaju vašem tijelu ako prestanete uživati u seksu

Partner je odsutan: Ako partner traži pažnju i podršku od strane druge osobe, vjerojatno će prestati razgovarati o svojim potrebama i željama sa vama. Ovakvo će ponašanje u konačnici dovesti do potpunog odvajanja od partnera.

Prema vama se ponaša drugačije: Ako je pod dojmom vještina neke nove osobe, partner će vjerojatno početi kritizirati vaše postupke poput kuhanja ili glazbenog ukusa iako ga taj dio vaše osobnosti nikada nije nervirao.

Potreba za privatnošću: Ako su sve stvari koje ste vi i partner dijelili odjednom postale privatne, budite na oprezu! On/ona može početi skrivati svoje računalo, promijeniti lozinke i potajno gledati na mobitel. Upitate li partnera što se odjednom promijenilo, vjerojatno ćete biti optuženi za previše pitanja i neosnovanu sumnju, a to je također veliko upozorenje!

Zašto me boli tijekom seksa? Ovo pitanje postavlja više od 30 posto žena, a odgovor je najčešće – dispareunija!

Stalno spominje ime te osobe: Drage ljude često spominjemo u razgovoru, ali ako stalno naglašavanje nekog imena nije dopušteno te označava nepoštovanje. Ako ga upitate zašto spominje to ime, promatrajte reakciju – ako uporno tvrdi da on i ta osoba nemaju ništa ili je preuporan u namjeri da mu povjerujete – možda je vrijeme da preispitate njegovu vjernost.

A. A.

Foto: SHutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo