Psiha

Psiha

Uživajte u seksu kao i on!

Ugledajte se na svog partnera: “ukradite” mu ideje za dobar seks, začinite ih s malo egoizma, mnogo mašte i želje za provodom. I zaboravite grižnju savjesti!

Svaka je od nas barem ponekad pomislila kako je muškarcima lako uživati u seksu, kako to čine neopterećeni i s određenom dozom egoizma. Možemo li i mi tako? Zašto ne, pa naše je zadovoljstvo jednako važno kao i njihovo, ako ne i važnije jer se ponekad uistinu teško dostiže.

kOdaberite položaj koji najviše volite vi, ne on!

Osjećate li se sputano, pokušajte se osloboditi. Možete pokušati malu igricu: stavite mu povez na oči! Tako vas neće gledati, a i on će sigurno uživati u ulozi muškarca-objekta obuzetog zadovoljstvima koje mu namjeravate pružiti. U ovakvom ste položaju sasvim slobodni u cijelosti izraziti svoju seksualnost.

Sredstva za lubrikaciju? Da!

Iako mnogi smatraju da su to umjetna, beskorisna pomagala, lubrikanti su vrlo važni za predigru. Ponekad treba pripomoći, a ako postoji sredstvo za to, zašto ga ne koristiti? Ne samo to. Milovanje ženinih erogenih zona, poput klitorisa, mora biti jako nježno, inače može postati bolno. Krema ili gel pomoći će i olakšati milovanje.

Smijte se i živjet ćete dugo

I vjerojatno ćete dugo voditi ljubav, makar s istom osobom. Osim ako vaš partner nije nepopravljivi mrgud, cijenit će dobar smijeh – govorimo o seksu i ljubavi, ugodnim osjećajima koji nas čine radosnima! Seks je igra i zabava, postajemo znatiželjni i zaigrani. Nema on veze s tugom, jadikovanjem i uzdisanjem. To ostavite drugima.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo