Psiha

Psiha

Zašto muškarci vole “zločeste cure”?

Shutterstock

Imati koju osobinu zločeste cure ne znači da morate i biti jedna od njih. Muškarci znaju da one donose probleme, ali ipak im se dopadaju neke njihove navike, poput dobrog smisla za humor ili želje za avanturom…

Saznajmo koje osobine zločeste cure vaš muškarac potajno želi da posjedujete:

1. Nepredvidljivost

Muškarci navodno mrze dnevne rutine i boje se da će doći do točke s koje više nema povratka, pa baš iz tog razloga pokraj sebe žele nepredvidljivu curu uz koju bi se skrasili bez straha od dosade. Uz takve, navodno, i gledanje dnevnika može biti zabavno.

2. Samouvjerenost

Nevjerojatno, ali muškarci ne vole žene koje će udovoljiti svakom njihovom zahtjevu, ali će ih uvijek privući samouvjerena dama koja zna što ona želi i ne boji se to tražiti!

3. Iskrenost

Žene se vole prepustiti i dozvoliti svom partneru da pogodi što misli i što želi. Pokušajte to izbjeći jer oni to tako loše rade… Muškarac voli znati što želite i kako da vam to pruži. I njegova sreća ovisi o vašem zadovoljstvu stoga mu recite iskreno što očekujete od njega pa će vjerojatno i ispuniti nekoliko vaših želje.

Ovo rade parovi koji ne odustaju jedno od drugoga

4. Dominacija

Generalno, muškarci vole biti dominantni, ali će isto tako biti sretni pod vašom kontrolom. To ne znači da morate voditi njegov život, ali tu i tamo preuzmite njegovu ulogu i na senzualan način ga iznenadite dominacijom.

Može li narcizam nekada biti i zdrav?

5. Strast

Strast igra veliku ulogu u ljubavnim vezama stoga muškarci vole žene koje uživaju u dodirima i poljupcima te znaju svaku situaciju začiniti s malo strasti.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo