Psiha

Psiha

Znanstvenici otkrili 7 osobina žena koje uvijek privuku muškarca

Sve nas zanima kako privući suprotni spol, a znanstvenici su konačno ponudili odgovor.

Možda ćete se iznenaditi ali muškarcima lijepo lice i savršeno tijelo nije uvijek prioritet

Evo što ih privlači na ženi; 

1. Tijelo: Navodno svaki muškarac prema obliku tijela procjenjuje može li uz tu ženu podići obitelj, pa tako njihov mozak primjećuje prije svega uzak struk i široke bokove koji bi trebali označavati plodnost… 

2. Osmijeh: Muškarca osmijeh može oboriti s nogu, a on također znači da je ona raspoložena za flert. Oni gledaju i zube pa im je važno da imate blistav i širok osmijeh. Zdravi zubi se povezuju s dobrim genima i zdravim tijelom, što se također povezuje s plodnosti. 

3. Simetrično lice: Naš će mozak prije primijetiti simetrično lice od onog koje to nije, pa bi ono bilo važna osobina. Što vam je lice simetričnije to ste muškarcima privlačniji. 

Ovako se osjećaju muškarci, a ovako žene nakon “usputnog” seksa

4. Usne: Muškarce će privući usne “za poljupce”, iako žene misle da one moraju biti velike, muškarci bi odabrali prije one “normalne” veličine. Možete uložiti i u novi ruž jer istraživanja stalno potvrđuju kako će se pogled muškarca zadržati na ženi koja nosi ruž te boje i do 7 sekundi. 

5. Oči: Velike i svijetle oči su baš po njihovom ukusu jer im se takva osoba čini pristupačnija i sretnija. 

6. Držanje tijela: Držanje tijela je muškarcima vrlo bitna stvar jer može otkriti koliko je žena samopouzdana, pa ako volite biti pogrbljeni – pazite kakav dojam ostavljate.

7. Boja koju nosite: Boja odjeće također otkriva puno toga o vama – crveno muškarci vole jer odaje strast i ljubav. Crna haljina odaje pamet i samopouzdanje.

Zašto žene mrze kondome čak više od muškaraca?

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo