Novosti

5. dječji sajam i ove godine u Areni Zagreb

Odbrojavanje dana do najveselijeg petog po redu Dječjeg sajma, najvećeg sajma za bebe i djecu u Hrvatskoj i regiji je počelo! Sajam će se održati od 1. do 3. listopada 2010. u veličanstvenoj Areni Zagreb, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan!

U tri dana trajanja na više od 5.500 m² izložbenog prostora predstavit će se više od 120 izlagača iz zemlje i inozemstva.

kOd stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica i pelena, pa do igračaka i edukativnih radionica, predstava i nastupa, pripremili smo razne sadržaje koji će oduševiti najmlađe, ali i one malo starije i sve nas zajedno podsjetiti kako je najljepše na svijetu biti dijete.

Mališani će se moći zabaviti, ali nešto i naučiti jer u dijelu zabavno-edukativno programa naša dječica će se moći družiti s maskotama, klaunima, mađioničarima, akrobatima, poznatim plesnim skupinama, dječjim zborovima, naučiti kako sačuvati našu planetu, gledati predstave, sudjelovati u jednom od natjecanja, voditi svoje plišane ljubimce u bolnicu za medvjediće, pokazati svoj talent u karaokama i još mnogim iznenađenjima.

Posjetitelje očekuju i posebni popusti i vrijedne nagrade i zato pozivamo sve da NE PROPUSTE priliku biti s nama na 5. dječjem sajmu, sajmu na kojem zabave nikad ne nedostaje, uz pregršt iznenađenja i na kojem je dječji smijeh službena i najviše slušana melodija!

Organizator Dječjeg sajma je tvrtka Cuspis d.o.o., u dijelu edukativnih i zabavnih sadržaja udruga Moderna Hrvatska, a počasni pokrovitelj sajma je Gradsko poglavarstvo grada Zagreba.

Radno vrijeme sajma je: petak od 14 do 19 sati, subota i nedjelja od 10 do 19 sati.

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na web stranici www.djecjisajam.com.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo