5 toplih Warmies darova ispod bora - darujte zdravo i korisno - Ordinacija.hr

Novosti

5 toplih Warmies darova ispod bora – darujte zdravo i korisno

Warmies mekane i tople plišane igračke za grijanje punjene su sjemenkama prosa i sušenom francuskom lavandom. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici do 1000W ili na radijatoru postaju idealan termofor.

Ako vam treba ideja za kreativne i korisne božićne darove, imamo ih čak pet neodoljivih…

1. Do toplih nogu za 30 sekundi

Warmies papuče pomoći će vam da trenutno ugrijete hladne i umorne noge. Jednostavno ih zagrijte u mikrovalnoj pećnici (90 sekundi) ili na radijatoru i priuštit ćete mali raj svojim nogama. Punjene prirodnim prosom i mirisnom lavandom i ugrijane, drže toplinu oko sat vremena.

2. Warmies termofor koji grije i opušta

Punjen je mirisnom lavandom i prirodnim prosom. Zagrijete ga oko 90 sekundi u mikrovalnoj pećnici ili na radijatoru i bit će vam savršen partner za dobar i miran san.

3.Wellness Warmies maska za oči

Maska za spavanje koja će vas opustiti i pomoći da utonete u miran san. Punjena je mirisnom lavandom i prirodnim prosom. Kada je ugrijete u mikrovalnoj pećnici 30 sekundi (ili na radijatoru) pomoći će vam da se opustite nakon napornog dana.

4. Topli jastučić Warmies

Svaka žena obožavat će ovaj topli, mekani jastučić, punjen sjemenkama prosa i sušenom francuskom lavandom, nakon što prvi put u njemu ugrije svoje hladne ruke.

5. Plišani Warmies medvjedić

Dijete, ali ni odrasli nikad ne zaborave svog prvog plišanog medu, a ovaj Warmies medvjedić postat će i vama i njemu najdraži prijatelj. Punjen je s mirisnom lavandom i prirodnim prosom za lakši san. Više o ponudi na www.warmies.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo