Novosti

7. Dječji sajam – uskoro počinje najveselija manifestacija za mališane

Još samo 14 dana dijeli nas do početka najveselijeg sajma u Hrvatskoj!

Sedmi Dječji sajam će se održati od 9. do 11. rujna u zagrebačkoj Areni.

Sedmi Dječji sajam sve je bliže pa se u radionici najveselijeg sajma u zemlji i ove godina kuhaju mnoga zanimljiva i atraktivna iznenađenja kako bi mališanima uz pjesmu, ples, natjecanja i druge dječje radosti prvi školski dani bili uljepšani.

Uz mnoge edukativne radionice poput već tradicionalnog EKO kutka, koji uz godine u godinu sve više oduševljava posjetitelje, te raznih zabavnih igara, mališani će ponovno imati priliku razvijati svoj zdravi natjecateljski duh kroz mnoštvo natjecanja uz Violetinu “Potragu za blagom”, “Frutek karaoke show”, Dukatinova nagradna igra Iznenađenja i mnoga druga.

Iskusni klinci iz najpoznatije modne agencije za najmlađe – Fashion Team, otkrit će sve tajne poziranja, pravilnog hodanja i lijepog držanja, a njihovi manekeni nastupit će i na subotnjem 3. Modnom danu gdje će se predstaviti renomirani dječji modni brandovi s kolekcijama za jesen/zimu 2012. godine.

Zabave neće nedostajati jer će najpoznatiji zborovi i plesne škole, zaavljati prisutne pjesmom i plesom, a zapjevati će i mlade nade. Neće nedostajati niti kazališnih predstava jer nam dolazi Mak teatar i Šareni svijet, a ovogodišnji posebni gost sajma je Luka Vidović s nevjerojatno zabavnim trikovima. Također će biti odabrana nova Lica sajma.

Zabave neće nedostajati ni za mame i tate te buduće roditelje koji će moći dobiti besplatne savjete, nabaviti stručnu literaturu i kupovati po posebnim sajamskim cijenama.

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Dječjeg sajma bit će velika LEGO igraonica te izložba LEGO eksponata Kluba Kockica.

Ovogodišnja humanitarna akcija Dječjeg sajma u korist je Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra u kojoj borave djeca u dobi od jednog mjeseca do 17 godina. Partner humanitarne akcije je Naturino. Svi ste pozvani pomoći s donacijama.

Još samo dva tjedna do novog druženja i još mnogih iznenađenja koja vas očekuju u veličanstvenoj Areni Zagreb na 7. Dječjem sajmu, najveselijem i najvećem dječjem sajmu u Hrvatskoj i regiji na koji je ulaz za sve posjetitelje BESPLATAN!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo