Novosti

A-Derma & Klorane dermo bar za kožu i kosu ovaj vikend u King Crossu

Foto: A-Derma

U ljekarni Farmacia u zagrebačkom King Crossu, u razdoblju od 1. do 3. srpnja 2016. otvoren je dermo bar s proizvodima za njegu kože i kose po 30% nižim cijenama.

Učinkoviti i sigurni A-Derma proizvodi za fragilnu, posebno krhku i osjetljivu kožu, odličan su odabir za cijelu obitelj. A-Derma je jedina dermokozmetička linija proizvoda koja sadrži prirodnu djelatnu tvar biljnog podrijetla, ekstrakt Rhealba zobi, zahvaljujući kojem se specijalizirala za njegu svih tipova fragilne kože: umiruje iritiranu i oštećenu, a štiti nježnu i osjetljivu kožu. Dermatološki laboratoriji A-Derma postali su eksperti za Rhealba zob, a upravo toj jedinstvenoj biljci cijela linija duguje svoj uspjeh. Iz te bijele i čiste zobi, odabrane među više od 80 sorti izdvojene su dragocjene djelatne tvari za dobrobit fragilne kože koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem.

Dermo bar nudi posebne pogodnosti i za kosu – jedinstvena prirodna rješenja iz Klorane asortimana. Oduševljeni strašću svojih botaničara prema korisnim osobinama biljaka, Laboratoriji Klorane su prije više od 45 godina razvili liniju proizvoda na biljnoj bazi za njegu kose, znanstveno dokazane učinkovitosti i sigurnosti. Od zobi do kininovca, od koprive do manga, Laboratoriji Klorane istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili biljne ekstrakte koji odgovaraju na specifične zahtjeve pojedinih tipova kose. U skladu s ekosustavima i prirodnim ciklusima, Laboratoriji Klorane nude ugodne proizvode osmišljene na načelu “Istinska biljna njega”.

Svaka kupnja navedenih proizvoda se nagrađuje i prigodnim poklonom.     

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo