Novosti

Alfa Vision Optika kupcima dioptrijskih naočala daruje OCT pretragu

Pretraga s izrazitom dugom listom čekanja, potpuno besplatno u Alfa Vision Optici za sve kupce dioptrijskih naočala.

Alfa Vision Optika svim kupcima dioptrijskih naočala, povodom nadolazećih blagdana, poklanja OCT pretragu potpuno besplatno. Riječ je o dubinskom snimanju vidnog živca i žute pjege, a upravo ova pretraga pomaže pri ranom otkrivanju bolesti oka, čak i prije pojave prvih simptoma. Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje obaviti OCT pretragu svim odraslim osobama starijima od 40 godina – jednom godišnje i redovito. Radi se o tehnologiji koja daje presjek ili 3D sliku mrežnice putem koje oftalmolozi i optometristi Alfa Vision Optike mogu prepoznati pojavu različitih stanja i bolesti oka; glaukoma, makularne degeneracije i dijabetičke retinopatije, a koje su ujedno i tri najpoznatije bolesti za koje se zna da uzrokuju sljepoću.

Redovna cijena OCT pretrage iznosi 500 kuna, najčešće se može obaviti samo u oftalmološkim poliklinikama, no Vi je uz kupnju dioptrijskih naočala možete dobiti besplatno u Alfa Vision Optici – jedinoj Optici u Zagrebu s ovom tehnologijom. Ukoliko sami ulazite u preporučenu dobnu skupinu ili to čine vaša majka, otac, baka ili djed, iskoristite ovu pogodnost koja vrijedi za sve kupce dioptrijskih naočala. Uz BESPLATAN OCT iskoristite akciju od 20% popusta na sve dioptrijske okvire ili pogodnost „1+1 GRATIS“ na kompletne dioptrijske naočale.

Nazovite odmah i naručite se na broj 099 2164 562 ili putem e-maila: optika@alfavision-optika.hr.

Pozivamo vas da pravovremeno mislite o zdravlju svojih očiju i naručite se na besplatnu kontrolu vida + gratis OCT pretragu. Alfa Vision Optika je punih 20 godina djelovala pod imenom Bilić Vision Optika, a sa siječnjem 2020. počeli su poslovati pod novim imenom, no Optika je i dalje u vlasništvu obitelji Bilić, gdje vas očekuju dobro poznata lica, stručnost, ljubaznost i profesionalizam njihovih optičara, optometrista i liječnika iz Poliklinike Bilić Vision. Više informacija potražite na www. alfavision-optika.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo