Novosti

Alnatura proizvodi od sada u Bipa i Billa trgovinama

Trgovine Billa i Bipa Hrvatska od kraja ožujka 2016. obogatile su i proširile ponudu zdravih prehrambenih proizvoda cjelokupnim asortimanom visokokvalitetnih organskih proizvoda marke Alnatura.

Visokokvalitetni organski proizvodi marke Alnatura potječu iz strogo kontroliranog ekološkog i 100% organskog uzgoja.

S obzirom da su ovim trgovačkim lancima želje kupaca uvijek na prvom mjestu, uvođenje Alnaturinih proizvoda na police Bille i Bipe nastalo je kao rezultat novih investicija, unaprijeđenog načina poslovanja  i visokih standarda koji us fokusirani na novu ponudu kvalitetnih proizvoda.

BILLA ima trenutno 61 supermarket, a BIPA ima trenutno 78 drogerija u Hrvatskoj, rastemo i razvijamo se u skladu s trendovima i željama naših kupaca.  Zadovoljstvo kupaca prvi je zahtjev. Od sada s Alnaturom i u BILLI i u BIPI možete pronaći sve za zdravi obrok. Izuzetno smo ponosni da zajedno u trgovinama BILLE i BIPE možemo ponuditi više od 300 omiljenih Alnatura proizvoda – ističu iz Uprave Bille i Bipe Hrvatska.

Organska hrana na svakodnevnom meniju

Alnatura proizvodi zasnivaju se na ekološkim principima proizvodnje, što znači da je riječ o namirnicama na kojima nisu korištena kemijska sredstva poput umjetnih gnojiva, pesticida, aditiva i medicinskih proizvoda. Takvim uzgojem štiti se okoliš, a organska hrana je ujedno i visokofunkcionalna jer sadrži 10-50% više funkcionalnih sastojaka od klasično uzgojene hrane.

I u odabiru zaslađivača Alnatura slijedi posebna pravila, pa se u Alnaturinim proizvodima umjesto umjetnih zaslađivača upotrebljavaju prirodne alternative poput djelomično prerađenog šećera trske ili sirupa agave ili javora. Mnoge prehrambene namirnice same po sebi donose vlastiti, prirodni šećer u proizvod, pa su tako Alnaturine kašice od jabuke potpuno bez šećera i u staklenci se nalazi 100% eko voće.

Svi Alnatura proizvodi podliježu strogim njemačkim i europskim standardima kvalitete i kontrole. Proizvodi se ispituju u nezavisnim, stručnim laboratorijima kako bi bili sigurni da su svi sigurni, zdravi i zadovoljni.

Ponuda Alnaturinih proizvoda od sada se tako može pronaći u 36 BILLA supermarketa, od kojih svaki uključuje ponudu od preko 10.000 raznih proizvoda,  kao i u ukupno 78 BIPA drogerija, koje se mogu pohvaliti ponudom od gotovo 8000 artikala međunarodnih robnih marki.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo