Novosti

AminoGenesis BROJ 1 dermatološka kozmetika po izboru Američkog društva dermatologa

Život na Zemlji moguć je zahvaljujući čudesnim organskim spojevima znanima kao aminokiseline koji su sastav svih živih bića.

Osnovni proteini kože, poput kolagena, elastina, lipida te svih staničnih tkiva izgrađeni su upravo od aminokiselina koje sačinjavaju osnovni elementi građe strukture kože. Povrh toga, aminokiseline aktivno obavljaju i brojne dodatne funkcije unutar kože. One su i glavni sastojak prirodnog faktora vlage poznatog pod nazivom Natural Moisturizing Factor ili NMF koji ima funkciju zadržavanja i reguliranja količine vlage unutar naše kože.

Gradeći svoje formulacije na tim saznanjima, dodatno potkrijepljenim znanstvenim istraživanjima, brand AminoGenesis se u kratko vrijeme pokazao kao lider u dermatokozmetici i svojevrsni inovator. Naime, današnja kozmetička industrija u vječitoj je potrazi za novim i revolucionarnim sastojcima za njegu, zaustavljanju procesa starenja kao i rješenjima za sve učestalije dermatološke probleme u čemu su se aminokiseline i peptidi, dio fiziološke flore naše kože, pokazali kao izvrsna rješenja.

Kako u jednoj formulaciji objediniti više aspekata u njezi kože?! Spriječiti i smanjiti znakove starenja, kožu dubinski hidratizirati, djelovati na dermatološke probleme tipa dermatitisi, rozaceja, crvenilo kože i u jednoj kremu zaokružiti njegu lica žena i muškaraca?! Aminokiseline su ključ svega, ali kroz godine počinjemo gubiti one esencijalne, zatim proizvodnja kolagena i elastina posustaje te prestaje što se negativno odražava na kožu koja u tom procesu dobiva bore i mijenja pigmentaciju, stoga je aminokiseline potrebno nadoknaditi proizvodima i njegom kože izvana.

Upravo to su temeljne polaznice AminoGenesis kozmetike koju je kreirao cijenjeni američki liječnik Joseph Lin, inovator, istraživač i stručnjak za emulzijsku tehnologiju, dobitnik prestižne medalje Maison G. DeNavarre američkog društva kozmetičkih kemičara.

AminoGenesis formulacije rezultat su više od 40 godina istraživanja i razvoja u znanosti o brizi za kožu te najveće postignuće doktora Lina.

AminoGenesis formulacije sadrže čak 17 različitih aminokiselina kao glavni aktivni sastav i djeluju na dubinsko hranjenje, zaštitu, njegu kože uz snažan antiage učinak. Možete ih pronaći u cijeloj liniji proizvoda, a najkoncentriranija verzija AminoGenesisa je krema za lice Therapeutic Facial Repair™. Formula s tri puta većom koncentracijom aminokiselina vašu će kožu savršeno mega hidratizirati i zaštititi te povećati njenu vitalnost za čak 92%.

Krema je izvrsno rješenje kod najosjetljivije kože podložne rozaceji, crvenilu ili dermatitisu, a dodatnu snagu posjeduje kroz smanjene molekule u formulaciji koje dublje prodiru u kožu uz dodatnu pomoć peptida Prevethelie za aktivnu neutralizaciju slobodnih radikala.

Izvrsno pogoduje koži žena i muškaraca, a osobito se preporučuje na prijelazu sezona. Therapeutic Facial Repair kožu čini mekšom i zaglađenijom uz zdrav i sjajan izgled, pomaže u izjednačavanju njenog tonaliteta uz snažnu revitalizaciju stresom i umorom pogođene kože lica.

Therapeutic Facial Repair krema dostupna je u ljekarnama i dermatološkim ordinacijama.

Više informacija pronađite na službenoj stranici AminoGenesis ili na Facebook stranici

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo