Antena Zagreb proslavila treći rođendan! - Ordinacija.hr

Novosti

Antena Zagreb proslavila treći rođendan!

Najslušaniji zagrebački radio – Antena Zagreb – danas je proslavio svoj treći rođendan!

Slavljeničko raspoloženje traje od ranih jutarnjih sati, a posebno je po tome što je Antena Zagreb upravo danas uspješno završila nedavno pokrenutu akciju za pomoć učenicima V. gimnazije iz Zagreba, a sve u svrhu njihovog odlaska u SAD gdje će sudjelovati na međunarodnom informatičkom natjecanju.

k  Irina Čulinović, Barbara Kolar i Ivana Mišerić

Antena Zagreb se iz dana u dan trudi opravdati svoj slogan “Uz tebe”. U godinu dana pomogli smo stanovnicima poplavljenih područja, uljepšali smo tri zagrebačka kvarta i rekli stop maltretiranju u školama. Danas imamo duplo razlog za sreću – sa slušateljima i partnerima uspjeli smo skupiti novce za gimnazijalce”, izjavila je Katarina Sučić, programska direktorica Antene Zagreb.

Program Antene Zagreb pokrenut je 2008. godine i do danas je najslušaniji zagrebački radio. Iz raznovrsnog programa izdvajaju se emisije poput Jutarnjeg showa s Barbarom Kolar i Ivanom Vukušićem, prijepodne s Irinom Čulinović, Milivoj Lulek…

Voditelji i urednici Antene Zagreb, među koje se ubrajaju: Ivana Mišerić, Zlata Muck, Tamara Loss, Luka Bulić, Kruno Belki i drugi, postali su prepoznatljivi glasovi hrvatskog radijskog etera.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo