Novosti

Antonija šola: Lijep osmijeh otvara mnoga vrata

Pobornica sam svega što je prirodno ali i naprednih medicinskih dostignuća koja se još uvijek drže takvih načela.Takav način života dugujem svom tijelu koje me onda zahvalno služi kako bih mogla davati najbolje od sebe i stvarati i dalje.

Mnogi me pitaju koja je tajna mog mladolikog izgleda, osim zahvalne genetike odgovaram da je to briga za osiguravanje dovoljno sna, boravka u prirodi, bavljenje tjelesnom aktivnošću te naročito pazim da unosim u organizam namirinice organskog porijekla.

Također pažnju poklanjam njezi kože prirodnim kremama OPG Danilović, kao i odlasku u Polikliniku Ribnjak na tretman regeneracije kože lica metodom PRP, odnosno svojom krvnom plazmom.. Oduvijek sam iznimnu pažnju pridavala zdravlju i estetici zubi jer su zubi odraz zdravlja.

Lijep osmijeh također otvara mnoga vrata pa zdravlje i ljepotu zubi održavam u poznatom dental centru  ADIDENT u srcu  Zagreba  kod vrsnog stručnjaka Adnana Šabulića dr.dent.med gdje sa sigurnošću znam da se svi zahvati obavljaju u skladu s najsuvremenijim i najvišim svjetskim standardima, a posebice je klinički usmjeren na stomatološku protetiku.

Za dr. Šabulića poznato je da uspješno izvodi estetske i funkcionalne rekonstrukcije a njegova je stručnost garancija kvalitete čak i u tehnički najzahtjevnijim slučajevima u kliničkoj praksi. Nasreću, takvi kompleksni zahvati na mojim zubima još nisu potrebni ali volim biti spremna za stvari koje će život možda i donijeti.

Fotografije: Nenad Bravar

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo