Novosti

Aromara donosi potpuno prirodno rješenje za vaginalne upale

Svaki je dan idealan za koračanje mirisnim putem do zdravlja i vraćanje povjerenja u sebe same uz više nade i manje straha od svakodnevice. Kako bi žene bile zdrave i samopouzdane, Aromara im donosi potpuno prirodno rješenje za vaginalne upale.

Na AROMARA LADIES DAY-u, Mara Doljak, mag.pharm. je predstavila mehanizme zdravlja koji koriste prirodne izvore, radost, istinu, harmoniju odnosa, eterična ulja i ljubav te potrebu za podizanjem svijesti o međuovisnosti i skladu svega i svih, svakoga dana.

Aromara je pionir aromaterapije u Hrvatskoj, tvrtka koja već četvrt stoljeća pruža prirodna i učinkovita rješenja za najčešće zdravstvene probleme. Aromaterapiju je u Hrvatsku dovela Mara Doljak, mag.pharm., vlasnica i osnivačica Aromare koja već 25 godina pomaže ženama da budu zdrave i samopouzdane.

Čari i blagodati eteričnih i biljnih ulja dostupne su svima, Aromara je nezaobilazan partner u prevenciji bolesti i poboljšanju zdravlja na prirodan način, kao i njezi tijela. U Aromarinom asortimanu proizvoda moguće je pronaći sinergijske spojeve s potvrđenim farmakološkim djelovanjem, čista eterična ulja vrhunske kvalitete, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja, liniju za njegu tijela i masažu te hidrolate i maslace. Podsjetila bih da je zdrava i samopouzdana žena – lijepa žena – izjavila je Mara Doljak, mag.pharm.

Prirodno i učinkovito rješenje za vaginalne upale

U odabir i namjenu Aromara proizvoda uloženo je puno ljubavi, stručnosti i visoki standardi kvalitete. Kako bi žena bila lijepa potrebno je da bude zdrava i samopouzdana. Na AROMARA LADIES DAY-u predstavljeno je prirodno i učinkovito rješenje za vaginalne upale, bez neželjenih nuspojavaGYNO PRO.

Radi se o potpuno prirodnom preparatu sa 100% aktivnih supstanci (eterična i bazna ulja). Mogu ga koristiti žene svih dobnih granica, kao i rizične skupine poput trudnica i dojilja bez straha od negativnih nuspojava. Ljekovito djelovanje sastavnica GYNO PRO-a potvrđuju i međunarodna znanstvena istraživanja, a kako ne sadrži kortikosteroide i sintetske antibiotike – dopušteno je koristiti ga u duljim vremenskim periodima.

Maloprodajna cijena proizvoda GYNO PRO iznosi 85,00 kn.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo