Novosti

Atletsko druženje u prvom Europskom selu roda

Atletski klub “Marathon 2006” iz Čigoča, poziva sve sportaše, rekreativce i ljubitelje dobre zabave na atletska druženja. Manifestacija se održava u subotu 25. lipnja povodom Dana sela Čigoč – prvog Europskog sela roda.

I vlakom u Čigoč

Hrvatske željeznice organiziraju turističko-izletnički vlak “Čigoč express” Zagreb-Sisak na dan atletskog druženja 25. lipnja 2011. godine. Polazak je s Glavnog kolodvora u Zagrebu (usputne stanice su Velika Gorica i Lekenik). Osiguran je autobusni prijevoz Sisak-Čigoč i natrag.

Rekreativni mini maraton 55+

kNa traženje osoba koje rekreativno hodaju, trče a stariji su od 55 godina Atletski klub “Marathon 2006” organizira druženje “Rekreativni mini maraton 55+”

  • dužina staze: 1850 metara i dozvoljeno je hodanje, trčanje i korištenje pomagala (štapovi za nordijsko hodanje…)
  • pravo nastupa imaju osobe koje su potpuni amateri u ovakvim natjecanjima (nisu u treningu), a starije su od 55 godina života
  • prijavite se do 21. lipnja i ostvarite pogodnost

Svi oni koji svoje prijave za atletska druženja pošalju mailom, SMS porukom do 21.6. majicu s logom utrke primiti će odmah kod podizanja startnog broja. Za utrku se možete prijaviti i kasnije, ali će vam majica u tom slučaju biti dostavljena poštom na kućnu adresu.

Svi za sve : Quadro – za tebe

Što je Qudro? Društvena ekipna igra 4+1, mješovita po spolu i godinama + 3 zamjene za igrača. Igra se odbojka, nogomet, rukomet. Starosna dob nije ograničenje kao ni spol. Dođite u Čigoč i zaigrajte Quadro.

Više informacija potražite na: www.marathon2006.hr

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo