Novosti

Avon predstavio plavu narukvicu podrške za borbu protiv nasilja u obitelji

Kozmetička kuća Avon predstavila je narukvicu sa simbolom beskonačnosti, novi proizvod čijom će se prodajom u sklopu akcije Progovori protiv nasilja u obitelji (Speak Out Against Domestic Violence) prikupljati sredstva za borbu protiv nasilja u obitelji.

jkPrvu narukvicu za podršku borbi protiv nasilja kompanija je lansirala 2008. godine, a njenu novu inačicu čine posebno oblikovane staklene i srebrne perle te perle od tzv. faux kamena uz privjesak u obliku znaka beskonačnosti na rastezljivoj niti.

Zaštitno lice humanitarne kampanje Progovori protiv nasilja u obitelji je glumica Reese Witherspoon koja je 2007. imenovana prvom Avonovom globalnom ambasadoricom te počasnom predsjednicom Avonove Zaklade za žene.

“Nasilje nad ženama i dalje je globalna epidemija – čak će jedna od triju žena tijekom života doživjeti neku vrstu nasilja. Kao žena i majka sam ponosna što imam priliku surađivati s Avonom jer riječ je o kompaniji koja je toliko aktivna po pitanju žena diljem svijeta. Plava narukvica podrške je jednostavan, ali moćan način prikupljanja sredstava za borbu protiv nasilja nad ženama“, rekla je Reese Witherspoon.

Plava narukvica podrške za borbu protiv nasilja u obitelji dostupna je putem Avonovog kataloga u kampanji 15 po cijeni od 60 kuna, a sav neto prihod donirat će se Avonovom fondu za borbu protiv nasilja u obitelji.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo