Avon uredio dvije sobe u Centru za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka - Ordinacija.hr

Novosti

Avon uredio dvije sobe u Centru za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka

Barbara Kolar, poznata radijska i tv voditeljica te Avonova ambasadorica, otvorila je, u sklopu Dana otvorenih vrata Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka “SVE za NJU!”, dvije Avonove sobe za prihvat žena iz drugih gradova.

k  Barbara Kolar u novouređenoj Avonovoj sobi

“SVE za NJU!” je dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, koja pruža informacijsku, psihološku i logističku pomoć ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima, a tvrtka Avon uložila je sredstva kako bi se sobe uredile i opremile s ciljem pružanja privremenog smještaja ženama koje iz različitih dijelova Hrvatske dolaze u Zagreb.

“Otvaranje dviju Avonovih soba iznova potvrđuje važnost doprinosa svakog od nas pitanjima od šireg značaja kao što je borba protiv raka dojke. Najjednostavniji način za to je kupnja Avonovih proizvoda označenih ružičastom vrpcom“, rekla je Barbara Kolar, Avonova ambasadorica.

Avon je osnovao fond za borbu protiv raka dojke još 1992. godine, a danas je više od 50 zemalja u svijetu aktivno uključenih u Avonovu borbu protiv ove bolesti. Prodajom proizvoda iz linije Breast Cancer, označenih vrpcom ružičaste boje, Avon Hrvatska prikupio je više od više od 1,7 milijuna kuna za borbu protiv raka dojke.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo