Novosti

Avon Voices: počinje natjecanje za skladatelje

Do deset najboljih natjecatelja u okviru skladateljskog natjecanja bit će ponuđen ugovor, a na Gala večeri Avonove Zaklade za žene finalisti pjevačkog natjecanja uživo će izvesti pjesme dvaju dobitnika glavne nagrade.

Kozmetička kuća Avon Products, Inc. objavila je početak potrage za muškim i ženskim skladateljskim talentima u okviru natjecanja Avon Voices koje je Avon organizirao u povodu svog 125. rođendana.

Od prijavljenih natjecatelja u okviru skladateljskog natjecanja očekuje se originalna pjesma u trajanju od tri do četiri minute nadahnuta nadom i optimizmom. Prijave se primaju do 1. srpnja na stranici Avon Voices, a svaka treba sadržavati digitalnu datoteku i riječi pjesme. Do deset najboljih natjecatelja u okviru skladateljskog natjecanja bit će ponuđen ugovor, a na Gala večeri Avonove Zaklade za žene finalisti pjevačkog natjecanja uživo će izvesti pjesme dvaju dobitnika glavne nagrade.

Valentina Gyerek

Ujedno je objavljen i popis natjecateljica koje su prošle u drugi krug pjevačkog natjecanja. Jedina hrvatska predstavnica Valentina Gyerek, koja je u prvi krug pjevačkog natjecanja ušla zahvaljujući sjajnoj izvedbi pjesme “Because You Loved Me” Celine Dion, nije se uspjela plasirati u drugi krug u koji je, kombinacijom glasova posjetitelja internetske stranice i stručnog žirija, odabrano 100 natjecateljica.

“Bilo je uzbudljivo dobiti veliku i snažnu podršku glasača. Nadamo se da ćemo nastaviti poticati ljude diljem svijeta da nam se pridruže u krugovima glasovanja koji slijede te tako ostvariti snove ovim glazbenim talentima”, rekao je Joe Billone, potpredsjednik globalnih komunikacija za Avon Products, Inc.

“Vrlo smo zahvalni svim natjecateljicama iz prvog kruga što su podijelile s nama svoj izvanredan pjevački talent i inspirirale nas svojim životnim pričama. Također, iznimno se veselimo pjesmama natjecatelja u okviru skladateljskog natjecanja inspiriranima optimizmom, nadom i snagom”.

Za više informacija posjetite AvonVoices.com ili lokalnu Facebook
stranicu
.

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010
ili posjetite www.avon.hr.

O Avonu

Avon
je kozmetička tvrtka osnovana 1886. godine i najveća svjetska tvrtka u
direktnoj prodaji kozmetike. Prisutna je u više od sto zemalja svijeta s preko
600 milijuna tiskanih kataloga godišnje. Među prvima je na području razvoja
novih tehnologija s više od 80 patenata, a među prvima je i prestala s
testiranjem svojih proizvoda na životinjama. Učinila je mnogo i na području
zaštite okoliša te osnovala vlastite fondove za borbu protiv raka dojke te
obiteljskog nasilja.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo